Logo laden
Foodpairing met Glenmorangie

Foodpairing met Glenmorangie

Foodpairing met Glenmorangie: smaakvol genieten. Wie denkt dat een combinatie van whisky en eten niet goed samen gaat, heeft het mis. In dit blog lees je meer over foodpairing met Glenmorangie whisky. De whisky’s die tot het kernassortiment van dit merk behoren, lopen behoorlijk uiteen op gebied van smaak waardoor je hier alle kanten mee op kunt.

Old Fashioned maken? Zo doe je dat!

Old Fashioned maken? Zo doe je dat!

Maak zelf een Old Fashioned. Op gebied van cocktails zijn er een aantal klassiekers en de Old Fashioned is er zeker zo een. Een cocktail die whiskey als basis heeft, eenvoudig te maken is en nagenoeg iedereen keer op keer weet te verrassen. Lees meer over het ontstaan van de cocktail, de benodigde ingrediënten en uiteraard vind je hier het stappenplan terug om zelf een Old Fashioned te maken.

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Maak zelf glühwein met dit recept. Doordat feestelijk genieten dit jaar ongetwijfeld anders zal gebeuren dan normaal het geval is, geven we je graag wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan met een glühwein recept. Zelf glühwein maken is hartstikke eenvoudig en zo weet je zeker dat jij er straks lekker warm bij zit tijdens de meest koude dagen van het jaar.

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43: een heerlijk cocktailrecept. Licor 43 staat al jaren bekend om z’n ongekende kwaliteit en heerlijke smaken. Wat veel mensen echter niet weten is dat deze likeur ontzettend veelzijdig in gebruik is. Hierdoor delen we in dit blog een eenvoudig stappenplan om een heerlijke Licor 43 Winter Sangria te maken, ideaal voor de koude dagen maar eigenlijk geniet je hier het gehele jaar door van!

Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: volg deze eenvoudige recepten! Cocktails met citroen zijn dé manier om de zomer door te komen. Deze veelzijdige vrucht kun je op allerlei manieren inzetten om jouw drankje nét dat beetje extra te geven. Houd jij ook zo erg van lekkere frisse dranken? Bekijk dan de drie onderstaande cocktailrecepten en ontdek jouw favoriet.