Logo laden
Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Hoewel men single malt whisky normaliter vaak puur of met ijs serveert, kun je hier ook uitstekend mee mixen. Hier lees je meer over cocktails met Ardbeg en Glenmorangie; twee single malt whiskymerken met allebei een unieke huisstijl. Waar Ardbeg krachtig, uitgesproken en rokerig is, is de whisky van Glenmorangie juist levendig, fruitig en toegankelijk. Kortom; interessant leesvoer voor iedereen die graag met whisky mixt.

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

Cocktailrecepten met Licor 43 zijn in een overvloed te vinden. Reden te meer voor ons om je kennis te laten maken met onze eigen favorieten. Het leuke aan deze cocktails is dat je met iedere soort een andere kant van het merk leert kennen, doordat de smaken ontzettend uiteenlopen. Hierdoor heb je altijd inspiratie om te experimenteren als je een Licor 43 cocktail wilt drinken, maar niet precies weet wat je wilt maken.

De lekkerste zomercocktails van 2021

De lekkerste zomercocktails van 2021

Ontdek de lekkerste zomercocktails van 2021! Voor wie gek is op diverse dranksoorten en dan met name op cocktails, is dit blog een aanrader. Hier lees je meer over de lekkerste zomercocktails van 2021. Royaal in het zonnetje genieten is – als je het ons vraagt – natuurlijk pas echt compleet met een cocktail, toch?. Met de onderstaande zomercocktails serveer je jezelf (en anderen) eenvoudig lekkere cocktailvariaties.

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails! De zomermaanden vragen om heerlijke cocktails, maar het lekkere aan rum van dit merk is daarnaast dat je hier eenvoudig het gehele jaar door van geniet. Wanneer je gek bent op het maken van mixdranken en cocktails, dan is dit een blog voor jou. Ontdek onze Cool Captain Cocktails; mixen met Captain Morgan was nog nooit zo eenvoudig.

3 alcoholvrije zomercocktails maak je zo!

3 alcoholvrije zomercocktails maak je zo!

Zelf alcoholvrije zomercocktails maken? Volg de stappen. Wie denkt dat een cocktail alcohol moet bevatten om lekker te smaken, heeft het mis! Hier lees je meer over 3 alcoholvrije zomercocktails om tijdens de warmste dagen van te genieten. Hoewel deze drankjes geen alcohol bevatten zijn ze alsnog heerlijk van smaak. Bekijk de recepten, volg het stappenplan en geniet!

Zelf alcohol ijsjes maken: 3 recepten

Zelf alcohol ijsjes maken: 3 recepten

Zelf alcohol ijsjes maken, ideaal voor in de zomer. Omdat de zomermaanden steeds dichterbij komen, bieden we je graag alvast inspiratie om zelf alcohol ijsjes te maken. Uiteraard kiezen we voor een zo eenvoudig mogelijk concept, zodat jij minimaal werk hebt! Maak zelf ijsjes met alcohol en dan specifiek gericht op de populaire Cuba Libre, Moscow Mule en Mojito cocktail – er is voor ieder wat wils!

Belvedere mix: 2 eenvoudige recepten

Belvedere mix: 2 eenvoudige recepten

Maak een smaakvolle Belvedere Mix met dit stappenplan. Op zoek naar inspiratie voor een Belvedere mix? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier twee recepten terug waarmee je een geheel nieuwe kant van Belvedere vodka ontdekt. Check welke ingrediënten je nodig hebt, volg het stappenplan en ga direct aan de slag. Succes is verzekerd!