Logo laden
Mimosa: alles over deze cocktail

Mimosa: alles over deze cocktail

De Mimosa is een bekende cocktail die vaak gepaard gaat met een brunch. Gezien Pasen voor de deur staat en de kans groot is dat we gaan brunchen, geven we je graag inspiratie om aan de slag te gaan met het maken van een Mimosa cocktail. Cocktailliefhebber of gewoon op zoek naar een lekkere Paascocktail? Check het hier.

Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

De Hennessy VS Lil Beast Cocktail is een aanrader voor zowel de cocktail- als cognacliefhebber en dit is dan ook een twist op de alom bekende en geliefde smaak van Hennessy VS. Het drankje is ontstaan uit een samenwerking tussen het merk en Laurent Bourgeois, een bekende persoonlijkheid uit Frankrijk en tevens multi-talent die onder andere danser, choreograaf, model en fashion designer is.

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Hoewel men single malt whisky normaliter vaak puur of met ijs serveert, kun je hier ook uitstekend mee mixen. Hier lees je meer over cocktails met Ardbeg en Glenmorangie; twee single malt whiskymerken met allebei een unieke huisstijl. Waar Ardbeg krachtig, uitgesproken en rokerig is, is de whisky van Glenmorangie juist levendig, fruitig en toegankelijk. Kortom; interessant leesvoer voor iedereen die graag met whisky mixt.