Logo laden
Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg de makkelijke stappen voor een heerlijke cocktail. Lijkt het je wat om deze heerlijk zomerse cocktail te maken? Met ons Caipirinha recept haal je de zon in huis en ben je er helemaal klaar voor. Je leest hier welke ingrediënten je nodig hebt en in welke verhoudingen je dit moet schenken. Met dit cocktailrecept is succes verzekerd!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Wil je een Koningsdag cocktail maken? Hier doe je inspiratie op! Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland oranje kleurt en natuurlijk mag een bijpassende cocktail dan niet ontbreken. In dit blog delen wij verschillende suggesties met een oranje tintje. Lijkt dit je wat? Je hoeft enkel de stappen te volgen. Een Koningsdag cocktail maken begint bij DrankDozijn. 

Jägertee recept: volg de stappen!

Jägertee recept: volg de stappen!

Op zoek naar een Jägertee recept? Liefhebber van échte winterdrankjes? Dan is dit Jägertee recept iets om te proberen. Haal de warmte in huis tijdens de winter en geniet van deze Oostenrijkse traditie. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het drankje en hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken. Proost alvast!

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails maken? Hier vind je inspiratie!  Jack Daniels cocktails zijn bijzonder smaakvol en eenvoudig te maken. Soms is het enige dat je nodig hebt een (klein) stappenplan, wij helpen je graag op weg. Ontdek nu zelf de veelzijdigheid van deze drank, zodat je op verschillende manieren van jouw Amerikaanse whiskey kan genieten. 

How to: gin tonic maken

How to: gin tonic maken

Gin tonic maken?  Een gin tonic maken kan op verschillende manieren, waardoor de kans groot is dat er voor velen een perfecte samenstelling is. Er zijn veel soorten gin, tonics en garneringen, waardoor het soms lastig kiezen is. In dit blog geven wij handige tips weer, zodat jij eenvoudig aan de slag kan gaan.