Logo laden
Jägertee recept: volg de stappen!

Jägertee recept: volg de stappen!

Op zoek naar een Jägertee recept? Liefhebber van échte winterdrankjes? Dan is dit Jägertee recept iets om te proberen. Haal de warmte in huis tijdens de winter en geniet van deze Oostenrijkse traditie. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het drankje en hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken. Proost alvast!

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails maken? Hier vind je inspiratie!  Jack Daniels cocktails zijn bijzonder smaakvol en eenvoudig te maken. Soms is het enige dat je nodig hebt een (klein) stappenplan, wij helpen je graag op weg. Ontdek nu zelf de veelzijdigheid van deze drank, zodat je op verschillende manieren van jouw Amerikaanse whiskey kan genieten. 

How to: gin tonic maken

How to: gin tonic maken

Gin tonic maken?  Een gin tonic maken kan op verschillende manieren, waardoor de kans groot is dat er voor velen een perfecte samenstelling is. Er zijn veel soorten gin, tonics en garneringen, waardoor het soms lastig kiezen is. In dit blog geven wij handige tips weer, zodat jij eenvoudig aan de slag kan gaan.

Licor 43 recept, heerlijke brownies

Licor 43 recept, heerlijke brownies

Licor 43 recept, dat wordt smullen! Op zoek naar een lekker Licor 43 recept? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze Spaanse likeur is een uitstekende begeleider van diverse vreugdevolle momenten en kenmerkt zich door een veelzijdig karakter. Wanneer je hart sneller gaat kloppen van zoetigheden lees dan vooral verder.