Logo laden
Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

De Hennessy VS Lil Beast Cocktail is een aanrader voor zowel de cocktail- als cognacliefhebber en dit is dan ook een twist op de alom bekende en geliefde smaak van Hennessy VS. Het drankje is ontstaan uit een samenwerking tussen het merk en Laurent Bourgeois, een bekende persoonlijkheid uit Frankrijk en tevens multi-talent die onder andere danser, choreograaf, model en fashion designer is.

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Hoewel men single malt whisky normaliter vaak puur of met ijs serveert, kun je hier ook uitstekend mee mixen. Hier lees je meer over cocktails met Ardbeg en Glenmorangie; twee single malt whiskymerken met allebei een unieke huisstijl. Waar Ardbeg krachtig, uitgesproken en rokerig is, is de whisky van Glenmorangie juist levendig, fruitig en toegankelijk. Kortom; interessant leesvoer voor iedereen die graag met whisky mixt.

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

Cocktailrecepten met Licor 43 zijn in een overvloed te vinden. Reden te meer voor ons om je kennis te laten maken met onze eigen favorieten. Het leuke aan deze cocktails is dat je met iedere soort een andere kant van het merk leert kennen, doordat de smaken ontzettend uiteenlopen. Hierdoor heb je altijd inspiratie om te experimenteren als je een Licor 43 cocktail wilt drinken, maar niet precies weet wat je wilt maken.

De lekkerste zomercocktails van 2021

De lekkerste zomercocktails van 2021

Ontdek de lekkerste zomercocktails van 2021! Voor wie gek is op diverse dranksoorten en dan met name op cocktails, is dit blog een aanrader. Hier lees je meer over de lekkerste zomercocktails van 2021. Royaal in het zonnetje genieten is – als je het ons vraagt – natuurlijk pas echt compleet met een cocktail, toch?. Met de onderstaande zomercocktails serveer je jezelf (en anderen) eenvoudig lekkere cocktailvariaties.

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails! De zomermaanden vragen om heerlijke cocktails, maar het lekkere aan rum van dit merk is daarnaast dat je hier eenvoudig het gehele jaar door van geniet. Wanneer je gek bent op het maken van mixdranken en cocktails, dan is dit een blog voor jou. Ontdek onze Cool Captain Cocktails; mixen met Captain Morgan was nog nooit zo eenvoudig.