Logo laden
Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: volg deze eenvoudige recepten! Cocktails met citroen zijn dé manier om de zomer door te komen. Deze veelzijdige vrucht kun je op allerlei manieren inzetten om jouw drankje nét dat beetje extra te geven. Houd jij ook zo erg van lekkere frisse dranken? Bekijk dan de drie onderstaande cocktailrecepten en ontdek jouw favoriet.

4 cocktails met De Kuyper

4 cocktails met De Kuyper

Maak eenvoudig heerlijke cocktails met De Kuyper dranken. Voor cocktails met De Kuyper dranken ben je hier aan het goede adres! Het Schiedamse De Kuyper is een oer-Hollands merk dat bekendstaat om het voortbrengen van uiteenlopende top dranken. Het aanbod is breed, kleurrijk en uiterst smaakvol. Kortom, daar kunnen we alle kanten mee op.

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg de makkelijke stappen voor een heerlijke cocktail. Lijkt het je wat om deze heerlijk zomerse cocktail te maken? Met ons Caipirinha recept haal je de zon in huis en ben je er helemaal klaar voor. Je leest hier welke ingrediënten je nodig hebt en in welke verhoudingen je dit moet schenken. Met dit cocktailrecept is succes verzekerd!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Wil je een Koningsdag cocktail maken? Hier doe je inspiratie op! Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland oranje kleurt en natuurlijk mag een bijpassende cocktail dan niet ontbreken. In dit blog delen wij verschillende suggesties met een oranje tintje. Lijkt dit je wat? Je hoeft enkel de stappen te volgen. Een Koningsdag cocktail maken begint bij DrankDozijn. 

Jägertee recept: volg de stappen!

Jägertee recept: volg de stappen!

Op zoek naar een Jägertee recept? Liefhebber van échte winterdrankjes? Dan is dit Jägertee recept iets om te proberen. Haal de warmte in huis tijdens de winter en geniet van deze Oostenrijkse traditie. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het drankje en hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken. Proost alvast!