Logo laden
Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Maak zelf glühwein met dit recept. Doordat feestelijk genieten dit jaar ongetwijfeld anders zal gebeuren dan normaal het geval is, geven we je graag wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan met een glühwein recept. Zelf glühwein maken is hartstikke eenvoudig en zo weet je zeker dat jij er straks lekker warm bij zit tijdens de meest koude dagen van het jaar.

Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: 3 eenvoudige recepten

Cocktails met citroen: volg deze eenvoudige recepten! Cocktails met citroen zijn dé manier om de zomer door te komen. Deze veelzijdige vrucht kun je op allerlei manieren inzetten om jouw drankje nét dat beetje extra te geven. Houd jij ook zo erg van lekkere frisse dranken? Bekijk dan de drie onderstaande cocktailrecepten en ontdek jouw favoriet.

4 cocktails met De Kuyper

4 cocktails met De Kuyper

Maak eenvoudig heerlijke cocktails met De Kuyper dranken. Voor cocktails met De Kuyper dranken ben je hier aan het goede adres! Het Schiedamse De Kuyper is een oer-Hollands merk dat bekendstaat om het voortbrengen van uiteenlopende top dranken. Het aanbod is breed, kleurrijk en uiterst smaakvol. Kortom, daar kunnen we alle kanten mee op.

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg de makkelijke stappen voor een heerlijke cocktail. Lijkt het je wat om deze heerlijk zomerse cocktail te maken? Met ons Caipirinha recept haal je de zon in huis en ben je er helemaal klaar voor. Je leest hier welke ingrediënten je nodig hebt en in welke verhoudingen je dit moet schenken. Met dit cocktailrecept is succes verzekerd!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Wil je een Koningsdag cocktail maken? Hier doe je inspiratie op! Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland oranje kleurt en natuurlijk mag een bijpassende cocktail dan niet ontbreken. In dit blog delen wij verschillende suggesties met een oranje tintje. Lijkt dit je wat? Je hoeft enkel de stappen te volgen. Een Koningsdag cocktail maken begint bij DrankDozijn.