Logo laden
Captain Morgan: lees alles over de rum

Captain Morgan: lees alles over de rum

Ontdek deze avontuurlijke rum. In dit blog lees je alles over Captain Morgan rum en de piraat die iedere fles siert. Daarnaast komen vier verschillende Captain Morgan soorten komen aan bod en natuurlijk lees je ook hoe je deze het best kunt drinken. Kortom, reden genoeg om er eens goed voor te gaan zitten en je onder te dompelen in de wereld van Captain Morgan.

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken: in dit blog lees je er alles over. Rum puur drinken wordt steeds populairder, waardoor we hier graag dieper op ingaan in dit blog. Lees daarnaast meer over de achtergrond van de drank en welke factoren van invloed zijn op de smaak. Natuurlijk geven we ook enkele suggesties weer die puur (of met ijs) het ontdekken waard zijn.

De productie van rum uitgelegd

De productie van rum uitgelegd

Lees meer over de productie van rum! Rum is één van ’s werelds meest populaire en tegelijkertijd veelzijdige dranksoorten. Met het huidige aanbod spreken producenten een uiterst breed publiek aan en heb je legio mogelijkheden om hiervan te genieten. Altijd al willen weten hoe deze drank gemaakt wordt? In dit blog gaan we dieper in op de productie van rum!

De geschiedenis van rum uitgelicht

De geschiedenis van rum uitgelicht

Ontdek de geschiedenis van rum. Geniet jij ook zo erg van je favoriete rum? Wij ook! Reden te meer om eens dieper in te gaan op de geschiedenis van rum, hedendaags een van de meest populaire dranksoorten. Je leest hier over verschillende ontwikkelingen die uiteindelijk tot de dranksoort hebben geleid, zoals we deze vandaag de dag kennen.

Plantation Rum: de trots van de Caraïben

Plantation Rum: de trots van de Caraïben

Plantation Rum: uiterst tropisch! Plantation Rum, een bekend begrip binnen de rum wereld en al jaren lang een garantie voor kwaliteit. In dit blog gaan we de diepte in over de achtergrond van het merk en ontdek jij hoe dit is ontstaan. Natuurlijk lichten we ook de rum uit! Liefhebber van kwaliteitsdranken? Klik dan hier.