Logo laden
Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails! De zomermaanden vragen om heerlijke cocktails, maar het lekkere aan rum van dit merk is daarnaast dat je hier eenvoudig het gehele jaar door van geniet. Wanneer je gek bent op het maken van mixdranken en cocktails, dan is dit een blog voor jou. Ontdek onze Cool Captain Cocktails; mixen met Captain Morgan was nog nooit zo eenvoudig.

Zacapa Rum: de trots van Guatemala

Zacapa Rum: de trots van Guatemala

Ontdek deze meesterlijke rum. Liefhebbers van rum doen er goed aan om Zacapa te ontdekken. Maak kennis met de trots van Guatemala en lees meer over de achtergrond van deze meesterlijke rum. De productie vindt plaats op een prachtige locatie en naar eigen zeggen is er geen betere plek om rum te maken. Liefhebber van heerlijke dark rum? Dan is dit een blog voor jou.

Captain Morgan: lees alles over de rum

Captain Morgan: lees alles over de rum

Ontdek deze avontuurlijke rum. In dit blog lees je alles over Captain Morgan rum en de piraat die iedere fles siert. Daarnaast komen vier verschillende Captain Morgan soorten komen aan bod en natuurlijk lees je ook hoe je deze het best kunt drinken. Kortom, reden genoeg om er eens goed voor te gaan zitten en je onder te dompelen in de wereld van Captain Morgan.

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken: in dit blog lees je er alles over. Rum puur drinken wordt steeds populairder, waardoor we hier graag dieper op ingaan in dit blog. Lees daarnaast meer over de achtergrond van de drank en welke factoren van invloed zijn op de smaak. Natuurlijk geven we ook enkele suggesties weer die puur (of met ijs) het ontdekken waard zijn.