Logo laden
Stroh Rum: lees alles over dit merk

Stroh Rum: lees alles over dit merk

Stroh rum is voor velen het ideale drankje om mee op te warmen tijdens de koude dagen van het jaar. Reden temeer om de diepte in te gaan voor wat betreft dit merk. Hier lees je alles over Stroh rum; van achtergrondinformatie over het merk tot de verschillende soorten en natuurlijk hoe Stroh het best drinkt!

Botran: heerlijke rum uit Guatemala

Botran: heerlijke rum uit Guatemala

In dit blog lees je alles over Botran, een producent van voortreffelijke rum. Vanuit Guatemala werken de vaklieden hier in alle rust aan rum waarvan ze het productieproces volledig zelf beheren. De magische omgeving waarin zij hun rum maken, vormt de basis voor de complexe smaken die tot leven komen in je glas. Liefhebber van goede rum? Ontdek Botran!

De lekkerste Malibu smaken!

De lekkerste Malibu smaken!

Wellicht ken je dit drankje nog van vroeger of behoort ‘ie nog steeds tot je favorieten, het recept is in ieder geval onveranderd; tropische kokossmaken spelen de hoofdrol in dit drankje. Maar wist je dat er in de loop der jaren diverse Malibu smaken zijn bijgekomen waarmee je op een geheel nieuwe wijze kennis smaakt met deze exotische rumsoort? Je leest er hier alles over.

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails! De zomermaanden vragen om heerlijke cocktails, maar het lekkere aan rum van dit merk is daarnaast dat je hier eenvoudig het gehele jaar door van geniet. Wanneer je gek bent op het maken van mixdranken en cocktails, dan is dit een blog voor jou. Ontdek onze Cool Captain Cocktails; mixen met Captain Morgan was nog nooit zo eenvoudig.