Logo laden
Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: een nieuwe whisky van dit iconische merk. Het laatste blog van 2020 ging over hoe je whisky drinkt, waardoor het ons niet meer dan toepasselijk lijkt om 2021 ook weer te beginnen met een whiskyblog. Ditmaal gaat het over de Johnnie Walker Blonde, een nieuwe en experimentele whisky waarmee het merk zich op het mixdrank- en cocktailsegment richt.

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drink je op verschillende manieren; we delen er 3 met je. Als opvolging van ons blog over 5 whisky’s voor beginners, gaan we ook graag dieper in op hoe je whisky kunt drinken waarbij we dit onderwerp van verschillende kanten belichten. Drink je graag wel eens een glaasje whisky op z’n tijd? Dan is dit een stuk voor jou.

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Lees alles over het bewaren van champagne. Een belangrijk onderwerp waar we graag dieper op ingaan, zeker door de naderende feestdagen. Drink je dus graag een fles champagne op z’n tijd of ben je van plan deze in de decembermaand te serveren? Dan is dit een blog voor jou zodat je weet hoe je jouw fles met een gerust hart kunt bewaren.

Scarabus: 10 years en Batch Strength

Scarabus: 10 years en Batch Strength

Nieuwe Scarabus whisky. Het merk Scarabus, waarvan de whisky geproduceerd wordt door een onbekende Islay distilleerderij, hebben we in september 2019 toegevoegd aan het assortiment. We hebben goed nieuws voor de liefhebbers die ‘m inmiddels al geprobeerd hebben; er komen 2 nieuwe Scarabus whisky’s aan. Het gaat om de Scarabus 10 years en een Batch Strength variant.

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Maak zelf glühwein met dit recept. Doordat feestelijk genieten dit jaar ongetwijfeld anders zal gebeuren dan normaal het geval is, geven we je graag wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan met een glühwein recept. Zelf glühwein maken is hartstikke eenvoudig en zo weet je zeker dat jij er straks lekker warm bij zit tijdens de meest koude dagen van het jaar.

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Begin je net met whisky? Lees dan dit blog!  Er valt ontzettend veel te ontdekken op gebied van whisky, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor iedereen die dit wel eens gedacht heeft, wees niet gerust; wij helpen je graag op weg! In dit blog lees je meer over whisky voor beginners zodat je op een leuke en voordelige manier kennis kunt maken met deze prachtige drank.

Wijnsoorten: lees er alles over

Wijnsoorten: lees er alles over

Ontdek de verschillende wijnsoorten. Wijn kom je op basis van vele verschillende druiven tegen die allen op hun eigen manier voor unieke wijn zorgen. Reden te meer om je in dit blog mee te nemen langs de meest bekende wijnsoorten. Zodoende heb je een handig overzicht bij de hand met daarin de voornaamste kenmerken benoemd.