Logo laden
Ardbeg 5 years Wee Beastie

Ardbeg 5 years Wee Beastie

Ardbeg 5 years Wee Beastie: een jonge, karaktervolle Islay whisky. Ardbeg 5 years Wee Beastie is een nieuwe Ardbeg whisky die naar verwachting onderdeel van het kernassortiment zal uitmaken. Wanneer je liefhebber van échte Islay whisky bent of Ardbeg gewoon een warm hart toedraagt, dan is dit een blog voor jou.

Lowland whisky: ontdek deze regio

Lowland whisky: ontdek deze regio

Lowland whisky: een regio met historie. In de Lowland regio van Schotland produceert men onnoemelijk veel liters whisky. Reden te meer om de diepte in te gaan over alles wat Lowland whisky te bieden heeft. Deze regio is de thuisbasis van vele blends en grain whisky’s, maar ook produceert men hier single malts. In dit blog lees je alles over deze whiskyregio.

Tanqueray: geschiedenis, gin soorten & cocktails

Tanqueray: geschiedenis, gin soorten & cocktails

Ontdek Tanqueray: lees alles over dit merk.  Tanqueray is een klassieker binnen de gin markt. Het is een merk met historie, een breed assortiment en een strak vormgegeven fles met een opvallende groene kleur. Liefhebbers van goede gin & tonics opgelet! Met dit merk kun je alle kanten op. Hier ontdek je Tanqueray, de verschillende soorten en heerlijke cocktailsuggesties.

Big Peat The Black Edition – 27yo

Big Peat The Black Edition – 27yo

Big Peat The Black Edition ontdek je hier. De Vintage Series van de geliefde Big Peat whisky bestaat uit toonaangevende bottelingen die oplopen in leeftijd. Big Peat The Black Edition is het derde en laatste deel van deze serie. De oudste whisky van dit stel, want dat is ‘ie zeker met z’n 27 jaar, is gelimiteerd in oplage tot slechts 3.000 flessen. Nieuwsgierig? In dit blog lees je meer over deze whisky.

KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: Japans vakmanschap Gin liefhebbers opgelet! We zetten weer een pareltje in de spotlight: KiNobi Gin is afkomstig van de Japanse Kyoto Distillery waar men zich volledig toelegt op de productie van ambachtelijk vervaardigde gin. Hierbij gebruiken zij zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Kun jij goede gin altijd waarderen? Lees dan dit blog.

Hoe wordt whisky gemaakt?

Hoe wordt whisky gemaakt?

Hoe wordt whisky gemaakt? Wij leggen het uit. Het is iets dat menig liefhebber bezighoudt en hierdoor gaan we graag dieper in op dit onderwerp. In dit blog lees je meer over de basis van de drank en nemen we je mee door de verschillende productiestappen. Hoe wordt whisky gemaakt? Na het lezen van dit blog weet jij het antwoord.