Logo laden
Talisker 40 years old Bodega Series

Talisker 40 years old Bodega Series

Talisker 40 years, de start van de Bodega Series. De Talisker 40 years old is geïntroduceerd als eerste uitgave van de Bodega Series. Deze serie is een ode aan de nauwe banden die de distilleerderij heeft met gerenommeerde sherryproducenten. Met deze serie kunnen liefhebbers zelf ondervinden wat kwalitatief uitstekende vaten voor invloed hebben op exceptionele Talisker whisky.

How to: gin tonic maken

How to: gin tonic maken

Gin tonic maken?  Een gin tonic maken kan op verschillende manieren, waardoor de kans groot is dat er voor velen een perfecte samenstelling is. Er zijn veel soorten gin, tonics en garneringen, waardoor het soms lastig kiezen is. In dit blog geven wij handige tips weer, zodat jij eenvoudig aan de slag kan gaan.

Zomertip: Italiaanse mousserende wijn

Zomertip: Italiaanse mousserende wijn

Italiaanse mousserende wijn, lekker zomers. Een Italiaanse mousserende wijn is één van de vele dranksoorten die voor de gewenste verkoeling kan zorgen tijdens deze warme dagen. De verleidelijke bubbeltjes zijn een allemansvriend, waardoor wij hier graag dieper op in gaan. Benieuwd naar welke verschillende soorten men van deze Italiaanse wijn onderscheidt? Klik dan hier.

De opmars van Glengoyne whisky.

De opmars van Glengoyne whisky.

De opmars van Glengoyne whisky. Glengoyne whisky, zoals wij dit vandaag de dag kennen, is het resultaat van bijna 200 jaar aan traditie. Deze distilleerderij vaart zijn eigen koers en blijft trouw aan diens roots. In dit blog lees je meer over de distilleerderij en diens manier van werken. 

Eau-de-vie, het verhaal & tips!

Eau-de-vie, het verhaal & tips!

Eau-de-vie, het levenswater. Eau-de-vie, ook wel bekend als het levenswater, is de verzamelnaam voor diverse sterke dranken. Als je jouw algemene drankkennis wilt bijschaven dan ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast geven wij uiteraard graag mee hoe je hier het best van kunt genieten. Lees je graag over verschillende soorten dranken? Bekijk dan ons blog.  

Licor 43 recept, heerlijke brownies

Licor 43 recept, heerlijke brownies

Licor 43 recept, dat wordt smullen! Op zoek naar een lekker Licor 43 recept? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze Spaanse likeur is een uitstekende begeleider van diverse vreugdevolle momenten en kenmerkt zich door een veelzijdig karakter. Wanneer je hart sneller gaat kloppen van zoetigheden lees dan vooral verder.