Logo laden
Game of Thrones whisky

Game of Thrones whisky

Game of Thrones whisky: geïnspireerd op één van de meest succesvolle series ooit.  Game of Thrones whisky is momenteel een hot topic in de whiskywereld sinds de lancering van de Johnnie Walker White Walker. Het nieuws is bekend gemaakt dat er acht single malt whisky’s uitkomen die allen verband houden met de serie. Fan van Game of Thrones? Lees dan ons blog.

Tempranillo wijn: lees meer over deze wijn

Tempranillo wijn: lees meer over deze wijn

Tempranillo wijn: ontdek de Spaanse favoriet. Tempranillo wijn is in zowel Spanje als daarbuiten ontzettend geliefd. Wanneer je erover nadenkt Spaanse wijn (verder) te ontdekken, dan is dit een druifsoort die absoluut op jouw lijstje moet staan. In dit blog lees je meer over de achtergrond van deze druif en de bijbehorende kenmerken. Zodoende weet jij exact wat je kan verwachten.

Special Releases 2018

Special Releases 2018

Special Releases 2018: een jaarlijks hoogtepunt in de whiskywereld. De Special Releases 2018 zijn bekend gemaakt, in dit blog lees je meer over alle whisky’s toebehorend aan deze serie. Zoals altijd zitten er jaarlijks terugkerende namen tussen, maar ook enkele nieuwe verschijningen. Wanneer je van exclusieve whisky houdt of gewoon graag over whisky leest, bekijk dan dit blog. 

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails, zo doe je dat!

Jack Daniels cocktails maken? Hier vind je inspiratie!  Jack Daniels cocktails zijn bijzonder smaakvol en eenvoudig te maken. Soms is het enige dat je nodig hebt een (klein) stappenplan, wij helpen je graag op weg. Ontdek nu zelf de veelzijdigheid van deze drank, zodat je op verschillende manieren van jouw Amerikaanse whiskey kan genieten.