Logo laden
Nieuw: diverse Douglas Laing whisky’s

Nieuw: diverse Douglas Laing whisky’s

Het assortiment is nog maar eens aangevuld. Dit keer zijn enkele nieuwe whisky’s van Douglas Laing aan de beurt. De Douglas Laing distilleerderij is onafhankelijk en nog in handen van de familie Laing die het merk gemaakt heeft tot wat het nu is. De distilleerderij is gespecialiseerd in het uitbrengen van bijzondere small batch whisky met uiteenlopende smaken.  

Alles over Cachaça

Alles over Cachaça

Cachaça – De trots van Brazilië. Cachaça is nog niet ontzettend bekend in Nederland, waardoor wij jullie graag willen inspireren via dit blog. Goed om te weten is dat dit de nationale drank van Brazilië is. Zegt de cocktail ‘Caipirinha‘ je wat? Dit is een bekende cocktail waar cachaça voor wordt gebruikt. Wanneer je op zoek bent naar een ideaal zomerdrankje dan kan dit zomaar wat voor je zijn.

Nieuw: Teeling whiskey

Nieuw: Teeling whiskey

Teeling whiskey, tijd voor een nieuwtje: Het whiskey assortiment van Drankdozijn.nl is uitgebreid met twee nieuwe soorten Teeling whiskey. Teeling staat al sinds jaar en dag bekend om de voortreffelijke bottelingen, evenals de bereidheid tot experimenteren verschillende vaten. Als liefhebber van Ierse whiskey is dit absoluut iets om in de gaten te houden.