Logo laden
Koningsdag cocktail: oranje boven!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Wil je een Koningsdag cocktail maken? Hier doe je inspiratie op! Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland oranje kleurt en natuurlijk mag een bijpassende cocktail dan niet ontbreken. In dit blog delen wij verschillende suggesties met een oranje tintje. Lijkt dit je wat? Je hoeft enkel de stappen te volgen. Een Koningsdag cocktail maken begint bij DrankDozijn. 

Douglas Laing | Dutch Editions

Douglas Laing | Dutch Editions

The Dutch Editons van Douglas Laing.  De Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing zal de meeste whiskyliefhebbers bekend zijn. Deze serie bestaat uit vijf blended malt whisky’s die ieder één regio van Schotland vertegenwoordigen. Nu is speciaal voor de Nederlandse markt een zéér gelimiteerde set gebotteld: Douglas Laing The Dutch Editions. Je leest er hier meer over.

Highland Park Twisted Tattoo

Highland Park Twisted Tattoo

Highland Park Twisted Tattoo: nieuwe whisky afkomstig van Orkney! Highland Park Twisted Tattoo is een 16 jaar oude single malt whisky afkomstig van het Schotse eiland Orkney. Zoals vaker het geval is bij whisky van deze distilleerderij, is dit whisky met een verhaal geïnspireerd op oude legendes. In dit blog lees je er alles over.

DrankDozijn goes Islay | Lees over onze whiskyreis

DrankDozijn goes Islay | Lees over onze whiskyreis

DrankDozijn goes Islay: op reis met de winnaars van de Lagavulin 8 years winactie! Lagavulin is sinds jaar en dag een van de meest populaire distilleerderijen die zowel Islay als de gehele whiskywereld rijk is. De distilleerderij bevindt zich in het zuiden van het eiland en heeft een prachtig uitzicht. Voor menig whiskyliefhebber is dit een plek die zij op hun bucketlist hebben staan. Benieuwd naar onze reis?

Islay: dé whisky regio bij uitstek

Islay: dé whisky regio bij uitstek

Islay: de thuisbasis van verschillende iconische distilleerderijen. Het Schotse eiland Islay is een toonaangevende whisky regio. Sinds jaar en dag is dit eiland de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest gerenommeerde distilleerderijen: Ardbeg, Lagavulin en Laphroaig, om er maar enkele te noemen. In dit blog lees je meer over wat dit eiland zo speciaal maakt.

Glengoyne The Legacy Series

Glengoyne The Legacy Series

Glengoyne The Legacy Series  gaat dieper in op de rijke historie van het merk. Glengoyne The Legacy Series is een nieuwe serie die een inkijk geeft in de rijke historie die achter het merk schuilgaat. Iedere release die onder dit vlaggenschip wordt uitgebracht, vertelt een gedeelte van het verhaal. Wil je Glengoyne beter leren kennen of ben je fan van het merk? Lees dan dit blog.