Logo laden
Vier de feestdagen met Hendrick’s Gin!

Vier de feestdagen met Hendrick’s Gin!

De feestdagen staan bijna voor de deur en dit is een periode waar velen van ons jaarlijks vol verlangen naar uitkijken, ondanks alles wat gaande is in de wereld. Voor wie graag iets bijzonders doet of altijd op zoek is naar nieuwe smaaksensaties op gebied van dranken; in dit blog delen we onze tips voor de laatste maand van 2021. Vier de feestdagen met Hendrick’s Gin!

Zelf een whiskyproeverij geven doe je zo

Zelf een whiskyproeverij geven doe je zo

Zelf een whiskyproeverij geven; het kan zomaar zoiets zijn waar je wel eens aan gedacht hebt of iets wat je leuk lijkt om te doen. Als dit het geval is dan ben je hier aan het goede adres, want hier lees je meer in de vorm van tips en ideeën om zelf aan de slag te gaan. Ben je bezig met voorbereidingen voor je eigen proeverij of wil je hiermee starten? Check dan zeker dit blog.

5x goede whisky onder 50 euro

5x goede whisky onder 50 euro

In opvolging van ons recent geschreven stuk over goede whisky onder de 30 euro, zoeken we het nu een (prijs)niveau hogerop. Hier lees je meer over goede whisky met een prijs van maximaal 50 euro, zodat je nog steeds relatief voordelig geniet. Ons inziens zijn dit whisky’s die puur of met ijs het best tot recht komen, maar je kunt uiteraard altijd kiezen om hiermee te gaan mixen.

Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

Hennessy VS Lil Beast Cocktail: zo maak je ‘m!

De Hennessy VS Lil Beast Cocktail is een aanrader voor zowel de cocktail- als cognacliefhebber en dit is dan ook een twist op de alom bekende en geliefde smaak van Hennessy VS. Het drankje is ontstaan uit een samenwerking tussen het merk en Laurent Bourgeois, een bekende persoonlijkheid uit Frankrijk en tevens multi-talent die onder andere danser, choreograaf, model en fashion designer is.

Tequila drinken: zo doe je dat!

Tequila drinken: zo doe je dat!

Tequila écht ontdekken doe je het best wanneer je dit puur drinkt. Zeker in Mexico is het traditie om deze drank puur te nuttigen, waarbij dit uit kleine glaasjes gebeurt. In Nederland associëren we deze drank veelvuldig met shotjes en zout maar niets is minder waar; deze drank is veel meer dan enkel dit. Gek op tequila drinken of wil je hier meer over lezen? Dan is dit een blog voor jou.