Logo laden
Single grain whisky: lees meer over deze whiskysoort

Single grain whisky: lees meer over deze whiskysoort

Single grain whisky: ontdek het verhaal achter deze whiskysoort  Single grain whisky, ben jij hier bekend mee? In de whiskywereld onderscheidt men verschillende soorten whisky, waaronder single malt, blended whisky en grain whisky. Het onderwerp van dit blog behoort wellicht niet tot de meest populaire whiskysoorten, maar is desondanks toch van groot belang voor de gehele industrie. 

Rosé uit Provence: voor de liefhebbers

Rosé uit Provence: voor de liefhebbers

Rosé uit Provence: voor de liefhebbers In dit blog wordt rosé uit Provence verder uitgelicht. Provence rosé is een begrip in de wijnwereld, waardoor het aan te raden is om dit verder te ontdekken. Zeker gedurende deze warme dagen is een rosé een heerlijke begeleider van mooie momenten. Word bekend(er) met de voortreffelijke wijnen die in deze regio worden vervaardigd. 

Amuerte White Edition Coca Leaf Gin

Amuerte White Edition Coca Leaf Gin

Amuerte White Edition Coca Leaf Gin, voor de échte gin fans.  Amuerte White Edition Coca Leaf Gin is een nieuwe uitgave van deze bijzondere gin. Peruaanse cocabladeren zijn de rode draad in het karakter van deze gin. Tot dus ver is er geen andere gin die vervaardigd wordt met deze bladeren als basis. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Lees dan dit blog. 

Wijn op whiskyvaten: Buffalo Bourbon Barrel Aged Zinfandel

Wijn op whiskyvaten: Buffalo Bourbon Barrel Aged Zinfandel

Buffalo Bourbon Barrel Aged Zinfandel, wijn en whiskyvaten.  Buffalo Bourbon Barrel Aged Zinfandel combineert het beste van wijn met whiskeyvaten, ben jij hier bekend mee? In drankenland worden veelvuldig uitstapjes gemaakt op het gebied van dranken laten rijpen op vaten die voorheen een andere drank bevatte, maar bij wijn gebeurt dit echter minder. Lees er meer over in ons blog. 

Tomatin 15 years Moscatel Finish

Tomatin 15 years Moscatel Finish

Tomatin 15 years Moscatel Finish: een nieuwe, smaakvolle whisky. De Tomatin 15 years Moscatel Finish is uitgebracht als nieuwste aanvulling op het assortiment van deze Highland distillery. Met de keuze om de whisky een tweede rijpingsperiode op moscatelvaten te geven, wordt weer een zéér interessante botteling uitgebracht. Benieuwd naar wat je van deze Tomatin whisky kan verwachten? Lees dan ons blog.

Nieuw: Singleton Malt Master’s Selection

Nieuw: Singleton Malt Master’s Selection

De Singleton Malt Master wordt binnenkort verwacht.  Singleton Malt Master’s Selection is geïntroduceerd als nieuwste aanvulling op het assortiment van de Glen Ord distillery. De Malt Master is een toegankelijke whisky met een ietwat zoetige smaak, waar op verschillende manieren van genoten kan worden. Het doel is om met deze whisky zowel de beginnende als meer gevorderde whiskydrinker aan te spreken.