Logo laden
Whisky soorten, ken jij ze allemaal?

Whisky soorten, ken jij ze allemaal?

Een blog voor de liefhebber; ontdek de verschillende whisky soorten. Er zijn heel veel verschillende whisky soorten waardoor het soms lastig is om deze uit elkaar te houden. Gelukkig zijn wij er om je op weg te helpen! In dit blog lees je over onder andere meer over single malts, blended whisky’s en bourbon. Lijkt dit je wat? Je leest het hier.

Remy Martin: Frans meesterschap

Remy Martin: Frans meesterschap

Remy Martin: lees meer over dit merk. Liefhebbers van cognac zijn vast en zeker (tot op een bepaalde hoogte) bekend met de cognac van Remy Martin. Dit is een merk dat al eeuwenoud is en door de jaren heen naam verworven heeft over de hele wereld. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het merk en natuurlijk de drank zelf.

Islay whisky: ontdek deze regio

Islay whisky: ontdek deze regio

Deze regio ademt historie en vakmanschap. Islay whisky is toonaangevend in de whiskywereld. Sinds jaar en dag is dit eiland de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest gerenommeerde distilleerderijen: Ardbeg, Lagavulin en Laphroaig om er maar enkele te noemen. In dit blog lees je meer over de whisky afkomstig van dit eiland.

4 cocktails met De Kuyper

4 cocktails met De Kuyper

Maak eenvoudig heerlijke cocktails met De Kuyper dranken. Voor cocktails met De Kuyper dranken ben je hier aan het goede adres! Het Schiedamse De Kuyper is een oer-Hollands merk dat bekendstaat om het voortbrengen van uiteenlopende top dranken. Het aanbod is breed, kleurrijk en uiterst smaakvol. Kortom, daar kunnen we alle kanten mee op.