Logo laden
Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: trendsetter op het gebied van mixers.  Fever tree is één van de bekendste merken op het gebied van mixers. Hedendaags bestaat het aanbod uit diverse tonic varianten, maar ook uit verschillende softdrinks. Het grote, kleurrijke en bovenal smaakvolle assortiment zorgt ervoor dat Fever Tree hét merk bij uitstek is voor liefhebbers van mixdrankjes en cocktails.

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Lees meer over de verschillende cognac soorten.  Cognac is een dranksoort met een rijke historie en vindt zijn herkomst in de gelijknamige Franse stad. Er zijn verschillende cognac soorten die zich van elkaar onderscheiden door de rijpingstijd. In dit blog lees je meer over deze verschillende varianten, zodat dit onderwerp geen geheimen meer voor jou heeft.

Jägertee recept: volg de stappen!

Jägertee recept: volg de stappen!

Op zoek naar een Jägertee recept? Liefhebber van échte winterdrankjes? Dan is dit Jägertee recept iets om te proberen. Haal de warmte in huis tijdens de winter en geniet van deze Oostenrijkse traditie. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het drankje en hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken. Proost alvast!

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, het achterliggende verhaal.  Absinth is van oudsher een drank waar de nodige misvattingen over bestaan. Deze dranksoort is zelfs enige tijd verboden geweest, maar gelukkig is dit nu niet meer het geval. In dit blog lees je meer over deze mysterieuze verschijning en delen wij tips om hiervan te genieten.