Logo laden
Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: geliefd om het verfrissende karakter. Hendrick’s Gin is een bekend gin merk dat inmiddels de harten van velen heeft veroverd. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten met volle teugen van het frisse en smaakvolle karakter van deze drank. In dit blog lees je meer over het verhaal achter het merk en natuurlijk delen we ook enkele tips voor een smaakvolle Hendrick’s Gin & Tonic.

Ciroc Watermelon: wodka met een zomers karakter

Ciroc Watermelon: wodka met een zomers karakter

Ciroc Watermelon: een nieuwe, fruitige verschijning. Ciroc Watermelon is een nieuwe limited edition wodka die perfect aansluit op de zomer. Deze wodka is speciaal voor feestelijke gelegenheden ontwikkeld en spreekt door het frisse, fruitige karakter een breed publiek aan. Wij verwachten ‘m binnenkort op te nemen in het assortiment. Fan van Ciroc of lekkere wodka in het algemeen? Bekijk dan dit blog.

Rum stijlen: ken jij de verschillen?

Rum stijlen: ken jij de verschillen?

Rum stijlen: lees meer over de verschillende productietechnieken. De wereld van rum is uiterst divers; de drank verschijnt in uiteenlopende varianten op de markt. Reden te meer om eens wat dieper op de achterliggende materie in te gaan en je méér inzicht te verschaffen in de verschillende rum stijlen. Zodoende weet jij direct meer over (jouw favoriete) drank en kun je wellicht gerichter op zoek gaan.

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Koningsdag cocktail: oranje boven!

Wil je een Koningsdag cocktail maken? Hier doe je inspiratie op! Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland oranje kleurt en natuurlijk mag een bijpassende cocktail dan niet ontbreken. In dit blog delen wij verschillende suggesties met een oranje tintje. Lijkt dit je wat? Je hoeft enkel de stappen te volgen. Een Koningsdag cocktail maken begint bij DrankDozijn. 

Douglas Laing | Dutch Editions

Douglas Laing | Dutch Editions

The Dutch Editons van Douglas Laing.  De Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing zal de meeste whiskyliefhebbers bekend zijn. Deze serie bestaat uit vijf blended malt whisky’s die ieder één regio van Schotland vertegenwoordigen. Nu is speciaal voor de Nederlandse markt een zéér gelimiteerde set gebotteld: Douglas Laing The Dutch Editions. Je leest er hier meer over.