Logo laden
Nieuw: Laphroaig 27 years

Nieuw: Laphroaig 27 years

Een nieuwtje vanaf Islay; Laphroaig 27 years is beschikbaar! Laphroaig 27 years is recentelijk uitgebracht als een bijzondere aanvulling op het assortiment. Het merk gooit al jaren hoge ogen op whiskygebied en staat te boek als één van de meest geliefde Islay whisky’s. Een nieuwe Laphroaig whisky van deze leeftijd is dan ook absoluut het vermelden waard. 🙂

Glenglassaugh Wood Finish Serie

Glenglassaugh Wood Finish Serie

Nieuws in whiskyland, de Glenglassaugh Wood Finish Serie komt eraan.  De Glenglassaugh Wood Finish Serie wordt een fraaie aanvulling op het assortiment van dit merk. De serie bestaat uit vier flessen, waardoor je ruime keuze hebt, maar ook gelijk een collectie kunt aanleggen. Alle whisky’s zijn gefinisht op bijzondere vaten, waarmee de distilleerderij een nieuwe weg inslaat. Nieuwsgierig? Je leest er hier alles over.

Nieuw: Roku Gin

Nieuw: Roku Gin

Roku Gin uit Japan is een nieuwe aanvulling op ons assortiment.  Roku Gin laat zien dat Japan serieus meedoet op gin gebied, ondanks dat het niet echt bekend staat als een gin land.  Er komen niet veel gins uit Japan naar Europa, maar wanneer dit gebeurd is het smullen geblazen! Ben jij een gin liefhebber en altijd op zoek naar iets nieuws? Lees dan vooral verder. Gin kopen doe je uiteraard bij DrankDozijn.nl!

Cognac mixen? Dat kan zeker!

Cognac mixen? Dat kan zeker!

Heb jij al eens gedacht aan cognac mixen?  Cognac mixen kan op verschillende manieren, ben jij hier al bekend mee? Cognac is als distillaat nog niet bij iedereen even bekend en wat ons betreft is dit zonde. De drank is bijzonder met een rijke historie welke verbonden is aan de gelijknamige streek in Frankrijk, de cognacstreek. 

Wat is appassimento?

Wat is appassimento?

Wat is appassimento? Als wijnliefhebber zal je appassimento wel eens voorbij hebben zien komen, maar weet jij ook wat dit is? In dit blog zullen wij je algemene wijnkennis bijschaven, zodat appassimento voor jou geen geheimen meer kent. Uiteraard dragen wij ook enkele van onze favorieten aan.

Johnnie Walker Blue Label Limited Edition

Johnnie Walker Blue Label Limited Edition

Johnnie Walker Blue Label limited edition. Johnnie Walker Blue Label is al jaren een geroemde whisky, waarbij deze bekend staat als één van de kopstukken van het merk. Daarnaast wordt de blauwe variant als dé meest prestigieuze van alle Johnnie Walker Labels gezien. Zo nu en dan wordt een limited edition uitgave van deze whisky uitgebracht, waardoor wij binnenkort hopen ons assortiment hier mee aan te kunnen vullen. 

Johnnie Walker Blenders Batch

Johnnie Walker Blenders Batch

Johnnie Walker Blenders Batch, nieuw in het assortiment. De Johnnie Walker Blenders Batch serie omvat een nieuwe serie whisky, bestaande uit drie flessen. De serie is bijzonder innovatief voor het Johnnie Walker merk. Nog niet eerder brachten zij dit soort limited edition whisky uit, waarbij zo nadrukkelijk geëxperimenteerd is.