Logo laden
Teeling Small Batch Collaboration

Teeling Small Batch Collaboration

Teeling Small Batch Collaboration: een combinatie van innovatie en vakmanschap.  De Teeling Small Batch Collaboration serie laat de innovativiteit en bereidheid tot experimenteren van dit merk zien. Teeling is een bekende naam op het gebied van Ierse whiskey en verwerft naam als producent van uitstekende malts. In dit blog lees je meer over deze nieuwe experimentele expressies. 

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Ga op zoek naar een lekkere prosecco.  Een lekkere prosecco is een uitstekende begeleider van feestelijke momenten, maar ook om zomaar even van te genieten. Zeg nu zelf, wat gaat er op z’n tijd boven een goed glas met verleidelijke bubbeltjes? Nu we richting het jaareinde toewerken is dit het uitgelezen moment om deze wijnsoort de spotlight te geven die het verdient. In dit blog lees je hier meer over.

Drank cadeau online kopen?

Drank cadeau online kopen?

Een origineel drank cadeau koop je bij DrankDozijn! Wij kruipen alweer heel langzaam naar de eindejaarsperiode die bol staat van feestelijke momenten. En wat maakt een feestelijk moment nu nét nog even mooier? Een drank cadeau natuurlijk. 🙂 Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals of gewoon een keer iets anders wilt geven, dan zit je goed bij DrankDozijn.