Logo laden
De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

Doordat ons Franse wijnaanbod in de afgelopen maanden enorm is gegroeid, nemen we je graag mee langs de 5 beste Franse rode wijnen van dit moment. Wanneer je liefhebber van rode wijn in het algemeen of Franse rode wijnen in het bijzonder bent, dan is dit een blog voor jou! Hier lees je meer over goede rode wijnen in alle prijsklassen waardoor je altijd kunt slagen.

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Cocktails met Ardbeg en Glenmorangie

Hoewel men single malt whisky normaliter vaak puur of met ijs serveert, kun je hier ook uitstekend mee mixen. Hier lees je meer over cocktails met Ardbeg en Glenmorangie; twee single malt whiskymerken met allebei een unieke huisstijl. Waar Ardbeg krachtig, uitgesproken en rokerig is, is de whisky van Glenmorangie juist levendig, fruitig en toegankelijk. Kortom; interessant leesvoer voor iedereen die graag met whisky mixt.

Ardbeg en kaas | foodpairing

Ardbeg en kaas | foodpairing

Wist jij dat je Ardbeg en kaas een onwijs goede combinatie is? Dit prachtige whiskymerk, waarvan de productie plaatsvindt op het iconisch Schotse eiland Islay, staat bekend om z’n rokerige en complexe huisstijl. Het smaakprofiel van Ardbeg whisky maakt dit een uitmuntende keuze om mee te combineren op gebied van eten.

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

Cocktailrecepten met Licor 43 zijn in een overvloed te vinden. Reden te meer voor ons om je kennis te laten maken met onze eigen favorieten. Het leuke aan deze cocktails is dat je met iedere soort een andere kant van het merk leert kennen, doordat de smaken ontzettend uiteenlopen. Hierdoor heb je altijd inspiratie om te experimenteren als je een Licor 43 cocktail wilt drinken, maar niet precies weet wat je wilt maken.

Goede whisky onder 30 euro

Goede whisky onder 30 euro

Wie denkt dat whisky per se duur moet zijn om lekker te smaken, heeft het mis. Hier lees je meer over goede whisky onder 30 euro waarmee je smaakvol én voordelig geniet. Je vindt hier whisky van verschillende merken en afkomstig uit verschillende landen terug. Deze whisky’s kun je zowel puur als met ijs drinken, maar ook op gebied van mixdranken en cocktails inzetten. Kortom; ze komen altijd van pas.

De lekkerste zomercocktails van 2021

De lekkerste zomercocktails van 2021

Ontdek de lekkerste zomercocktails van 2021! Voor wie gek is op diverse dranksoorten en dan met name op cocktails, is dit blog een aanrader. Hier lees je meer over de lekkerste zomercocktails van 2021. Royaal in het zonnetje genieten is – als je het ons vraagt – natuurlijk pas echt compleet met een cocktail, toch?. Met de onderstaande zomercocktails serveer je jezelf (en anderen) eenvoudig lekkere cocktailvariaties.

Top 5 zomerbier: dit zijn onze aanraders!

Top 5 zomerbier: dit zijn onze aanraders!

Zomerbier voor de liefhebber.  Als ode aan het mooie weer van de afgelopen tijd bieden we je graag inspiratie met onze top 5 zomerbier. Je vindt hier toegankelijke bieren terug die frisse accenten in de smaak hebben en hierdoor ideaal zijn om mee af te koelen. Of je nu lekker in het zonnetje geniet, bij de barbecue aan het werk bent of op zoek bent naar bier om bij het eten te serveren, dit zijn bieren die een ontdekking waard zijn.