Logo laden
Johnnie Walker Blade Runner

Johnnie Walker Blade Runner

Johnnie Walker Blade Runner, terug op het witte doek.¬† Ruim 35 jaar geleden is de Johnnie Walker Blade Runner whisky zichtbaar geweest in de bekende Blade Runner film. Er gingen al even geruchten over een vervolg op deze eerste film, waardoor de vraag oprees; ‘Komt er dan ook een nieuwe Johnnie Walker Blade Runner?‘

Distillers Editions, een jaarlijkse traditie

Distillers Editions, een jaarlijkse traditie

Distillers Edtion, het is weer bijna zover. De Distillers Editions omvat een serie¬†single malt whisky¬†die¬†slechts √©√©nmaal per jaar wordt uitgebracht. Deze whisky’s ondergaan een initi√ęle rijping op vaten die bekend zijn binnen de distilleerderij. Een tweede rijpingsperiode vindt plaats op bijzondere vaten welke zorgvuldig worden geselecteerd.

Binnenkort verwacht: Ciroc French Vanilla

Binnenkort verwacht: Ciroc French Vanilla

Ciroc French Vanilla een nieuwe aanvulling op het Ciroc assortiment. Het assortiment aan Ciroc premium vodka wordt uitgebreid met de Ciroc French Vanilla. Ciroc wordt sinds jaar en dag gedistilleerd op basis van druiven, waarbij een mix van bepaalde smaken in het distillaat trekt. Bij de Ciroc French Vanilla speelt Franse vanille dus een cruciale rol, hiermee is een nieuwe aanvulling op hun vodka assortiment een feit. 

Nieuw: Rock Oyster Sherry

Nieuw: Rock Oyster Sherry

De Rock Oyster is de nieuwste aanvulling op het Douglas Laing whisky assortiment. Douglas Laing, bekend van hun onafhankelijk gebottelde whisky, brengt een Rock Oyster Sherry editie uit. Bijzonder aan deze whisky is een narijping op sherryvaten, waardoor het van origine maritieme karakter samenkomt met zoete, volle sherry kenmerken. 

Bottle Battle: Zinfandel

Bottle Battle: Zinfandel

De magie van de Zinfandel druif: Het grootste gros van de Zinfandel wijnen komt voort uit Californi√ę. Het is dan ook niet gek dat deze druif daar een van de meest geteelde soorten is. Toch komt deze¬†druifsoort ook in andere delen van de wereld voor, zoals Australi√ę en Zuid-Afrika. De druiven ontwikkelen zicht het fraaist in een warm klimaat met bij voorkeur koelere avonden.