Logo laden
Ontdek Skye via DrankDozijn!

Ontdek Skye via DrankDozijn!

Talisker: de trots van Skye. De Talisker distilleerderij is de trots van het Schotse Isle of Skye. Een eiland dat bekend staat om zijn prachtige natuur, fraaie uitzichten en natuurlijk Talisker whisky. Lijkt dit je wat? In dit blog lees je wat je moet doen om kans te maken op een geheel verzorgde reis naar Isle of Skye inclusief een bezoek aan de Talisker distilleerderij.

De geschiedenis van rum uitgelicht

De geschiedenis van rum uitgelicht

Ontdek de geschiedenis van rum. Geniet jij ook zo erg van je favoriete rum? Wij ook! Reden te meer om eens dieper in te gaan op de geschiedenis van rum, hedendaags een van de meest populaire dranksoorten. Je leest hier over verschillende ontwikkelingen die uiteindelijk tot de dranksoort hebben geleid, zoals we deze vandaag de dag kennen.

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. In navolging van het succes van de Game of Thrones whisky’s, is bekend gemaakt dat er twee nieuwe Johnnie Walkers volgen die beide verband met de serie houden: Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. Gek op Game of Thrones, dit whiskymerk of gewoon op whisky? Je leest er hier alles over.

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: afkomstig uit een regio met historie. Campbeltown whisky heeft een lange en roerige geschiedenis. Deze regio was op de top van z’n kunnen groots met maar liefst 34 actieve distilleerderijen, terwijl dit hedendaags op één hand te tellen is. Hoe dit heeft kunnen gebeuren? Dit en véél meer lees je in dit blog.

Diageo Special Releases 2019

Diageo Special Releases 2019

Het is tijd voor exclusieve whisky | Diageo Special Releases 2019. Dit jaarlijks terugkerende fenomeen houdt menig whiskyliefhebber scherp in de gaten en ook dit jaar zitten er weer mooie flessen tussen. Liefhebber van bijzondere whisky? Lees dan dit blog over de Diageo Special Releases 2019.