Logo laden
Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: uiterst verschillend qua karakter. Island whisky omvat een breed begrip, doordat de whisky’s die hieronder vallen bij verschillende distilleerderijen vandaan komen met allen een eigen, unieke stijl. Denk aan single malt whisky’s van bekende namen zoals Arran, Highland Park, Isle of Jura en het prachtige Talisker. In dit blog komen ze allemaal aan bod.

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken: in dit blog lees je er alles over. Rum puur drinken wordt steeds populairder, waardoor we hier graag dieper op ingaan in dit blog. Lees daarnaast meer over de achtergrond van de drank en welke factoren van invloed zijn op de smaak. Natuurlijk geven we ook enkele suggesties weer die puur (of met ijs) het ontdekken waard zijn.

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky: dit zijn onze exclusieve single malts. Kavalan is een begrip binnen de whiskywereld en voorziet de markt van excellente single malts. Om je nog maar eens kennis te laten maken met dit vakmanschap hebben we besloten onze eigen DrankDozijn Kavalan whisky te laten bottelen. Nog niet eerder hebben we onze eigen whisky’s op de markt gebracht, waardoor dit een primeur is.

Adaras wijn: Spaanse biologische wijnen!

Adaras wijn: Spaanse biologische wijnen!

Adaras wijn: heerlijke rode wijn met een Spaans temperament. Adaras wijn is net nieuw in ons assortiment en voor wijnliefhebbers is dit een merk dat het bekijken waard is. Het merk staat bekend om hun heerlijke rode wijnen die zij volledig op biologische wijze vervaardigen. Dit gebeurt verder op basis van een bijzondere druifsoort. Klinkt dit interessant? Lees dan verder.

Cocktails met champagne: 3 recepten

Cocktails met champagne: 3 recepten

Fan van cocktails met champagne? We hebben het er in ons recente champagneblog al even over gehad: cocktails met champagne. In dit blog lees je meer over drie ontzettend eenvoudig te maken champagne cocktails die heerlijk van smaak zijn. Lekker voor tijdens de feestdagen, maar ook zeker tijdens de rest van het jaar.

Drank cadeaus koop je bij DrankDozijn!

Drank cadeaus koop je bij DrankDozijn!

Koop de lekkerste drank cadeaus alvast voor de feestdagen!  Heb je inspiratie nodig voor een origineel kerstgeschenk? Kies dan voor een van onze drank cadeaus! Je vindt hier leuke drank cadeaus voor hem en haar bestaande uit een mooie verpakking, fles en glazen. Maar natuurlijk bieden we veel meer dan enkel dit. Op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

De productie van rum uitgelegd

De productie van rum uitgelegd

Lees meer over de productie van rum! Rum is één van ’s werelds meest populaire en tegelijkertijd veelzijdige dranksoorten. Met het huidige aanbod spreken producenten een uiterst breed publiek aan en heb je legio mogelijkheden om hiervan te genieten. Altijd al willen weten hoe deze drank gemaakt wordt? In dit blog gaan we dieper in op de productie van rum!