Logo laden
Raki: lees alles over deze drank

Raki: lees alles over deze drank

Maak kennis met ‘leeuwenmelk’, zoals de bijnaam van raki luidt.  Raki is dé drank van Turkije. Maak kennis met een prachtig product waar veel over te schrijven is. Je leest hier meer over raki in het algemeen, bekende merken, hoe je deze drank drinkt en waar de bijnaam ‘leeuwenmelk’ vandaan komt.

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: geliefd om z’n verfrissende karakter. Hendrick’s Gin is een bekend gin merk dat inmiddels de harten van velen heeft veroverd. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten met volle teugen van het frisse en smaakvolle karakter van deze drank. In dit blog lees je meer over het merk, hoe ze de gin maken en delen we tips voor een smaakvolle Hendrick’s Gin & Tonic.

Alles over grappa

Alles over grappa

Dit is wat je moeten weten over grappa. Grappa is een prachtig voorbeeld van Italiaans vakmanschap op het gebied van dranken. In dit blog lees je alles over deze drank; van welke vrucht het wordt gemaakt, hoe het wordt gemaakt, welke soorten er zijn en natuurlijk hoe je grappa drinkt.

Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: een nieuwe whisky van dit iconische merk. Het laatste blog van 2020 ging over hoe je whisky drinkt, waardoor het ons niet meer dan toepasselijk lijkt om 2021 ook weer te beginnen met een whiskyblog. Ditmaal gaat het over de Johnnie Walker Blonde, een nieuwe en experimentele whisky waarmee het merk zich op het mixdrank- en cocktailsegment richt.

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drink je op verschillende manieren; we delen er 3 met je. Als opvolging van ons blog over 5 whisky’s voor beginners, gaan we ook graag dieper in op hoe je whisky kunt drinken waarbij we dit onderwerp van verschillende kanten belichten. Drink je graag wel eens een glaasje whisky op z’n tijd? Dan is dit een stuk voor jou.

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Lees alles over het bewaren van champagne. Een belangrijk onderwerp waar we graag dieper op ingaan, zeker door de naderende feestdagen. Drink je dus graag een fles champagne op z’n tijd of ben je van plan deze in de decembermaand te serveren? Dan is dit een blog voor jou zodat je weet hoe je jouw fles met een gerust hart kunt bewaren.