Logo laden
KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: Japans vakmanschap Gin liefhebbers opgelet! We zetten weer een pareltje in de spotlight: KiNobi Gin is afkomstig van de Japanse Kyoto Distillery waar men zich volledig toelegt op de productie van ambachtelijk vervaardigde gin. Hierbij gebruiken zij zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Kun jij goede gin altijd waarderen? Lees dan dit blog.

Hoe wordt whisky gemaakt?

Hoe wordt whisky gemaakt?

Hoe wordt whisky gemaakt? Wij leggen het uit. Het is iets dat menig liefhebber bezighoudt en hierdoor gaan we graag dieper in op dit onderwerp. In dit blog lees je meer over de basis van de drank en nemen we je mee door de verschillende productiestappen. Hoe wordt whisky gemaakt? Na het lezen van dit blog weet jij het antwoord.

Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: uiterst verschillend qua karakter. Island whisky omvat een breed begrip, doordat de whisky’s die hieronder vallen bij verschillende distilleerderijen vandaan komen met allen een eigen, unieke stijl. Denk aan single malt whisky’s van bekende namen zoals Arran, Highland Park, Isle of Jura en het prachtige Talisker. In dit blog komen ze allemaal aan bod.

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken? Dit moet je weten

Rum puur drinken: in dit blog lees je er alles over. Rum puur drinken wordt steeds populairder, waardoor we hier graag dieper op ingaan in dit blog. Lees daarnaast meer over de achtergrond van de drank en welke factoren van invloed zijn op de smaak. Natuurlijk geven we ook enkele suggesties weer die puur (of met ijs) het ontdekken waard zijn.

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky: dit zijn onze exclusieve single malts. Kavalan is een begrip binnen de whiskywereld en voorziet de markt van excellente single malts. Om je nog maar eens kennis te laten maken met dit vakmanschap hebben we besloten onze eigen DrankDozijn Kavalan whisky te laten bottelen. Nog niet eerder hebben we onze eigen whisky’s op de markt gebracht, waardoor dit een primeur is.

Adaras wijn: Spaanse biologische wijnen!

Adaras wijn: Spaanse biologische wijnen!

Adaras wijn: heerlijke rode wijn met een Spaans temperament. Adaras wijn is net nieuw in ons assortiment en voor wijnliefhebbers is dit een merk dat het bekijken waard is. Het merk staat bekend om hun heerlijke rode wijnen die zij volledig op biologische wijze vervaardigen. Dit gebeurt verder op basis van een bijzondere druifsoort. Klinkt dit interessant? Lees dan verder.