Logo laden
Arran Master of Distilling Serie

Arran Master of Distilling Serie

Arran Master of Distilling: maak kennis met de man achter de whisky. De Arran Master of Distilling serie is een ode aan de James MacTaggart, de Master Distiller van het merk. Hij is het brein achter de talloze Arran whisky’s die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. Met deze serie wordt hij op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Benieuwd naar hoe dit gebeurt? Klik dan hier.

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg dit eenvoudige recept

Caipirinha: volg de makkelijke stappen voor een heerlijke cocktail. Lijkt het je wat om deze heerlijk zomerse cocktail te maken? Met ons Caipirinha recept haal je de zon in huis en ben je er helemaal klaar voor. Je leest hier welke ingrediënten je nodig hebt en in welke verhoudingen je dit moet schenken. Met dit cocktailrecept is succes verzekerd!

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire In navolging van het succes van de Game of Thrones whisky’s, is bekend gemaakt dat er twee nieuwe Johnnie Walkers volgen die beide verband met de serie houden: Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. Gek op Game of Thrones, dit whiskymerk of gewoon op whisky? Je leest er hier alles over.

De Kuyper likeuren: vakmanschap van eigen bodem

De Kuyper likeuren: vakmanschap van eigen bodem

De Kuyper likeuren: échte Nederlandse ambacht. In dit blog staat vakmanschap van eigen bodem in de spotlight: de Kuyper likeuren. Dit merk staat te boeken als een toonaangevende speler op het gebied van uiteenlopende lekkere likeuren en binnen het assortiment heb je tal van mogelijkheden. Van Blue Curaçao tot dropshot en fruitlikeuren, de Kuyper biedt het allemaal.

XO Cognac: dit moet je weten

XO Cognac: dit moet je weten

XO Cognac: de trots van de Cognacstreek.  We hebben eerder geschreven over de verschillende cognac soorten, waardoor je de onderlinge verschillen inmiddels kent. Zo niet, dan lees dan nog even ons blog hierover en je bent weer helemaal op de hoogte. In dit blog lichten we de meest prestigieuze soort verder uit: XO Cognac.

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: geliefd om het verfrissende karakter. Hendrick’s Gin is een bekend gin merk dat inmiddels de harten van velen heeft veroverd. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten met volle teugen van het frisse en smaakvolle karakter van deze drank. In dit blog lees je meer over het verhaal achter het merk en natuurlijk delen we ook enkele tips voor een smaakvolle Hendrick’s Gin & Tonic.