Logo laden
Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Glühwein recept: maak het eenvoudig zelf

Maak zelf glühwein met dit recept Doordat feestelijk genieten dit jaar ongetwijfeld anders zal gebeuren dan normaal het geval is, geven we je graag wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan met een glühwein recept. Zelf glühwein maken is hartstikke eenvoudig en zo weet je zeker dat jij er straks lekker warm bij zit tijdens de meest koude dagen van het jaar.

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Begin je net met whisky? Lees dan dit blog!  Er valt ontzettend veel te ontdekken op gebied van whisky, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor iedereen die dit wel eens gedacht heeft, wees niet gerust; wij helpen je graag op weg! In dit blog lees je meer over whisky voor beginners zodat je op een leuke en voordelige manier kennis kunt maken met deze prachtige drank.

Wijnsoorten: lees er alles over

Wijnsoorten: lees er alles over

Ontdek de verschillende wijnsoorten. Wijn kom je op basis van vele verschillende druiven tegen die allen op hun eigen manier voor unieke wijn zorgen. Reden te meer om je in dit blog mee te nemen langs de meest bekende wijnsoorten. Zodoende heb je een handig overzicht bij de hand met daarin de voornaamste kenmerken benoemd.

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43: een winters cocktailrecept. Licor 43 staat al jaren bekend om z’n ongekende kwaliteit en heerlijke smaken. Wat veel mensen echter niet weten is dat deze likeur ontzettend veelzijdig in gebruik is. Hierdoor delen we in dit blog een eenvoudig stappenplan om een heerlijke Licor 43 Winter Sangria te maken, ideaal voor tijdens de koude dagen!