Logo laden
De lekkerste zomercocktails van 2021

De lekkerste zomercocktails van 2021

Ontdek de lekkerste zomercocktails van 2021! Voor wie gek is op diverse dranksoorten en dan met name op cocktails, is dit blog een aanrader. Hier lees je meer over de lekkerste zomercocktails van 2021. Royaal in het zonnetje genieten is – als je het ons vraagt – natuurlijk pas echt compleet met een cocktail, toch?. Met de onderstaande zomercocktails serveer je jezelf (en anderen) eenvoudig lekkere cocktailvariaties.

Top 5 zomerbier: dit zijn onze aanraders!

Top 5 zomerbier: dit zijn onze aanraders!

Zomerbier voor de liefhebber.  Als ode aan het mooie weer van de afgelopen tijd bieden we je graag inspiratie met onze top 5 zomerbier. Je vindt hier toegankelijke bieren terug die frisse accenten in de smaak hebben en hierdoor ideaal zijn om mee af te koelen. Of je nu lekker in het zonnetje geniet, bij de barbecue aan het werk bent of op zoek bent naar bier om bij het eten te serveren, dit zijn bieren die een ontdekking waard zijn.

Lees alles over Rosé wijn

Lees alles over Rosé wijn

Lees meer over deze op en top zomerse wijn! De zomerse temperaturen vragen natuurlijk om een goed glas rosé wijn. In dit blog lees je alles over deze geliefde wijnsoort; wat het is, waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en uiteraard hoe het smaakt. Liefhebber van rosé of hier altijd al meer over willen weten? Lees dan verder.

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails

Mixen met Captain Morgan: Cool Captain Cocktails! De zomermaanden vragen om heerlijke cocktails, maar het lekkere aan rum van dit merk is daarnaast dat je hier eenvoudig het gehele jaar door van geniet. Wanneer je gek bent op het maken van mixdranken en cocktails, dan is dit een blog voor jou. Ontdek onze Cool Captain Cocktails; mixen met Captain Morgan was nog nooit zo eenvoudig.

3 alcoholvrije zomercocktails maak je zo!

3 alcoholvrije zomercocktails maak je zo!

Zelf alcoholvrije zomercocktails maken? Volg de stappen. Wie denkt dat een cocktail alcohol moet bevatten om lekker te smaken, heeft het mis! Hier lees je meer over 3 alcoholvrije zomercocktails om tijdens de warmste dagen van te genieten. Hoewel deze drankjes geen alcohol bevatten zijn ze alsnog heerlijk van smaak. Bekijk de recepten, volg het stappenplan en geniet!

Port: ontdek de trots van Portugal

Port: ontdek de trots van Portugal

Lees meer over de achtergrond van port.  Port is dé trots van Portugal op het gebied van dranken. Hier lees je van alles over deze versterkte wijnsoort; een stuk uit de geschiedenis, waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en welke verschillende soorten we onderscheiden. Pak er een goed glaasje (port) bij en ga er lekker voor zitten!

Zelf alcohol ijsjes maken: 3 recepten

Zelf alcohol ijsjes maken: 3 recepten

Zelf alcohol ijsjes maken, ideaal voor in de zomer. Omdat de zomermaanden steeds dichterbij komen, bieden we je graag alvast inspiratie om zelf alcohol ijsjes te maken. Uiteraard kiezen we voor een zo eenvoudig mogelijk concept, zodat jij minimaal werk hebt! Maak zelf ijsjes met alcohol en dan specifiek gericht op de populaire Cuba Libre, Moscow Mule en Mojito cocktail – er is voor ieder wat wils!

Belvedere mix: 2 eenvoudige recepten

Belvedere mix: 2 eenvoudige recepten

Maak een smaakvolle Belvedere Mix met dit stappenplan. Op zoek naar inspiratie voor een Belvedere mix? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier twee recepten terug waarmee je een geheel nieuwe kant van Belvedere vodka ontdekt. Check welke ingrediënten je nodig hebt, volg het stappenplan en ga direct aan de slag. Succes is verzekerd!

Kilchoman Lava – DrankDozijn Exclusive

Kilchoman Lava – DrankDozijn Exclusive

Lees meer over de Kilchoman Lava. Het is tijd voor een nieuwe Kilchoman whisky die exclusief voor DrankDozijn is gebotteld: de Kilchoman Lava. Een single malt whisky die trouw is aan de klassiek rokerige huisstijl van deze Islay distilleerderij, maar dan met een twist hierop als resultaat van een interessante vatfinish. Whiskyliefhebber? Lees dan absoluut verder.

Sauvignon blanc en eten combineren doe je zo!

Sauvignon blanc en eten combineren doe je zo!

Sauvignon blanc en spijs combineren.  Sauvignon blanc is de favoriet van velen op gebied van witte wijn en gek is dit niet. Het is immers een druivenras dat in verschillende wijnlanden voorkomt en zich uitstekend ontwikkelt. Het resultaat is een wijn met een veelzijdig karakter en laat dit nu net ontzettend handig zijn wanneer we de sauvignon blanc en eten combineren.