Logo laden
3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

3 lekkere cocktailrecepten met Licor 43

Cocktailrecepten met Licor 43 zijn in een overvloed te vinden. Reden te meer voor ons om je kennis te laten maken met onze eigen favorieten. Het leuke aan deze cocktails is dat je met iedere soort een andere kant van het merk leert kennen, doordat de smaken ontzettend uiteenlopen. Hierdoor heb je altijd inspiratie om te experimenteren als je een Licor 43 cocktail wilt drinken, maar niet precies weet wat je wilt maken.

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43 Winter Sangria | Recept

Licor 43: een heerlijk cocktailrecept. Licor 43 staat al jaren bekend om z’n ongekende kwaliteit en heerlijke smaken. Wat veel mensen echter niet weten is dat deze likeur ontzettend veelzijdig in gebruik is. Hierdoor delen we in dit blog een eenvoudig stappenplan om een heerlijke Licor 43 Winter Sangria te maken, ideaal voor de koude dagen maar eigenlijk geniet je hier het gehele jaar door van!

4 cocktails met De Kuyper

4 cocktails met De Kuyper

Maak eenvoudig heerlijke cocktails met De Kuyper dranken. Voor cocktails met De Kuyper dranken ben je hier aan het goede adres! Het Schiedamse De Kuyper is een oer-Hollands merk dat bekendstaat om het voortbrengen van uiteenlopende top dranken. Het aanbod is breed, kleurrijk en uiterst smaakvol. Kortom, daar kunnen we alle kanten mee op.

De Kuyper likeuren: vakmanschap van eigen bodem

De Kuyper likeuren: vakmanschap van eigen bodem

De Kuyper likeuren: échte Nederlandse ambacht. In dit blog staat vakmanschap van eigen bodem in de spotlight: de Kuyper likeuren. Dit merk staat te boeken als een toonaangevende speler op het gebied van uiteenlopende lekkere likeuren en binnen het assortiment heb je tal van mogelijkheden. Van Blue Curaçao tot dropshot en fruitlikeuren, de Kuyper biedt het allemaal.