Logo laden
Ciroc Watermelon: wodka met een zomers karakter

Ciroc Watermelon: wodka met een zomers karakter

Ciroc Watermelon: een nieuwe, fruitige verschijning. Ciroc Watermelon is een nieuwe limited edition wodka die perfect aansluit op de zomer. Deze wodka is speciaal voor feestelijke gelegenheden ontwikkeld en spreekt door het frisse, fruitige karakter een breed publiek aan. Wij verwachten ‘m binnenkort op te nemen in het assortiment. Fan van Ciroc of lekkere wodka in het algemeen? Bekijk dan dit blog.

Douglas Laing | Dutch Editions

Douglas Laing | Dutch Editions

The Dutch Editons van Douglas Laing.  De Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing zal de meeste whiskyliefhebbers bekend zijn. Deze serie bestaat uit vijf blended malt whisky’s die ieder één regio van Schotland vertegenwoordigen. Nu is speciaal voor de Nederlandse markt een zéér gelimiteerde set gebotteld: Douglas Laing The Dutch Editions. Je leest er hier meer over.

Highland Park Twisted Tattoo

Highland Park Twisted Tattoo

Highland Park Twisted Tattoo: nieuwe whisky afkomstig van Orkney! Highland Park Twisted Tattoo is een 16 jaar oude single malt whisky afkomstig van het Schotse eiland Orkney. Zoals vaker het geval is bij whisky van deze distilleerderij, is dit whisky met een verhaal geïnspireerd op oude legendes. In dit blog lees je er alles over.

Glengoyne The Legacy Series

Glengoyne The Legacy Series

Glengoyne The Legacy Series  gaat dieper in op de rijke historie van het merk. Glengoyne The Legacy Series is een nieuwe serie die een inkijk geeft in de rijke historie die achter het merk schuilgaat. Iedere release die onder dit vlaggenschip wordt uitgebracht, vertelt een gedeelte van het verhaal. Wil je Glengoyne beter leren kennen of ben je fan van het merk? Lees dan dit blog.