Logo laden
Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: ontdek deze regio

Island whisky: uiterst verschillend qua karakter. Island whisky omvat een breed begrip, doordat de whisky’s die hieronder vallen bij verschillende distilleerderijen vandaan komen met allen een eigen, unieke stijl. Denk aan single malt whisky’s van bekende namen zoals Arran, Highland Park, Isle of Jura en het prachtige Talisker. In dit blog komen ze allemaal aan bod.

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky!

DrankDozijn Kavalan whisky: dit zijn onze exclusieve single malts. Kavalan is een begrip binnen de whiskywereld en voorziet de markt van excellente single malts. Om je nog maar eens kennis te laten maken met dit vakmanschap hebben we besloten onze eigen DrankDozijn Kavalan whisky te laten bottelen. Nog niet eerder hebben we onze eigen whisky’s op de markt gebracht, waardoor dit een primeur is.

Ontdek Skye via DrankDozijn!

Ontdek Skye via DrankDozijn!

Talisker: de trots van Skye. De Talisker distilleerderij is de trots van het Schotse Isle of Skye. Een eiland dat bekend staat om zijn prachtige natuur, fraaie uitzichten en natuurlijk Talisker whisky. Lijkt dit je wat? In dit blog lees je wat je moet doen om kans te maken op een geheel verzorgde reis naar Isle of Skye inclusief een bezoek aan de Talisker distilleerderij.