Logo laden
Ontdek Skye via DrankDozijn!

Ontdek Skye via DrankDozijn!

Talisker: de trots van Skye. De Talisker distilleerderij is de trots van het Schotse Isle of Skye. Een eiland dat bekend staat om zijn prachtige natuur, fraaie uitzichten en natuurlijk Talisker whisky. Lijkt dit je wat? In dit blog lees je wat je moet doen om kans te maken op een geheel verzorgde reis naar Isle of Skye inclusief een bezoek aan de Talisker distilleerderij.

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. In navolging van het succes van de Game of Thrones whisky’s, is bekend gemaakt dat er twee nieuwe Johnnie Walkers volgen die beide verband met de serie houden: Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. Gek op Game of Thrones, dit whiskymerk of gewoon op whisky? Je leest er hier alles over.

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: afkomstig uit een regio met historie. Campbeltown whisky heeft een lange en roerige geschiedenis. Deze regio was op de top van z’n kunnen groots met maar liefst 34 actieve distilleerderijen, terwijl dit hedendaags op één hand te tellen is. Hoe dit heeft kunnen gebeuren? Dit en véél meer lees je in dit blog.

Diageo Special Releases 2019

Diageo Special Releases 2019

Het is tijd voor exclusieve whisky | Diageo Special Releases 2019. Dit jaarlijks terugkerende fenomeen houdt menig whiskyliefhebber scherp in de gaten en ook dit jaar zitten er weer mooie flessen tussen. Liefhebber van bijzondere whisky? Lees dan dit blog over de Diageo Special Releases 2019.

The Macallan Estate Whisky: ontdek ‘m hier!

The Macallan Estate Whisky: ontdek ‘m hier!

The Macallan Estate Whisky, liefhebbers opgelet! The Macallan Estate Whisky is een nieuwe uitgave van deze alom geliefde distilleerderij. Deze expressie staat bekend als ‘the spirit of our estate‘, waarmee het ode aan het landgoed is. Dit is een whisky die hoge verwachtingen met zich meebrengt, benieuwd naar wat je te wachten staat? Je lees het hier.

Arran Master of Distilling Serie

Arran Master of Distilling Serie

Arran Master of Distilling: maak kennis met de man achter de whisky. De Arran Master of Distilling serie is een ode aan de James MacTaggart, de Master Distiller van het merk. Hij is het brein achter de talloze Arran whisky’s die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. Met deze serie wordt hij op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Benieuwd naar hoe dit gebeurt? Klik dan hier.