Logo laden
Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: ontdek deze whisky hier

Johnnie Walker Blonde: een nieuwe whisky van dit iconische merk. Het laatste blog van 2020 ging over hoe je whisky drinkt, waardoor het ons niet meer dan toepasselijk lijkt om 2021 ook weer te beginnen met een whiskyblog. Ditmaal gaat het over de Johnnie Walker Blonde, een nieuwe en experimentele whisky waarmee het merk zich op het mixdrank- en cocktailsegment richt.

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drinken: dit moet je weten

Whisky drink je op verschillende manieren; we delen er 3 met je. Als opvolging van ons blog over 5 whisky’s voor beginners, gaan we ook graag dieper in op hoe je whisky kunt drinken waarbij we dit onderwerp van verschillende kanten belichten. Drink je graag wel eens een glaasje whisky op z’n tijd? Dan is dit een stuk voor jou.

Scarabus: 10 years en Batch Strength

Scarabus: 10 years en Batch Strength

Nieuwe Scarabus whisky. Het merk Scarabus, waarvan de whisky geproduceerd wordt door een onbekende Islay distilleerderij, hebben we in september 2019 toegevoegd aan het assortiment. We hebben goed nieuws voor de liefhebbers die ‘m inmiddels al geprobeerd hebben; er komen 2 nieuwe Scarabus whisky’s aan. Het gaat om de Scarabus 10 years en een Batch Strength variant.

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Whisky voor beginners: ontdek deze 5 soorten

Begin je net met whisky? Lees dan dit blog!  Er valt ontzettend veel te ontdekken op gebied van whisky, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor iedereen die dit wel eens gedacht heeft, wees niet gerust; wij helpen je graag op weg! In dit blog lees je meer over whisky voor beginners zodat je op een leuke en voordelige manier kennis kunt maken met deze prachtige drank.

Highland Park Cask Strength

Highland Park Cask Strength

Ontdek Highland Park in z’n meest pure vorm. Highland Park Cask Strength Release No.1 is een volledig nieuwe whisky van een van de meest populaire single malt merken. Het betreft een expressie op vatsterkte die onderdeel gaat uitmaken van het vaste assortiment. Nieuwsgierig? Lees dan dit blog.