Logo laden
Highland Park Cask Strength

Highland Park Cask Strength

Ontdek Highland Park in z’n meest pure vorm. Highland Park Cask Strength Release No.1 is een volledig nieuwe whisky van een van de meest populaire single malt merken. Het betreft een expressie op vatsterkte die onderdeel gaat uitmaken van het vaste assortiment. Nieuwsgierig? Lees dan dit blog.

Diageo Special Releases 2020

Diageo Special Releases 2020

De Special Releases komen er weer aan! De Special Releases van Diageo zijn voor menig whisky liefhebber iets om naar uit te kijken. Ieder jaar verwelkomen we een nieuwe serie aan exclusieve whisky’s uit alle uithoeken van Schotland. Fan van gelimiteerde en bijzondere whisky’s? Je leest hier alles over de Diageo Special Releases 2020.

Whisky soorten, ken jij ze allemaal?

Whisky soorten, ken jij ze allemaal?

Een blog voor de liefhebber; ontdek de verschillende whisky soorten. Er zijn heel veel verschillende whisky soorten waardoor het soms lastig is om deze uit elkaar te houden. Gelukkig zijn wij er om je op weg te helpen! In dit blog lees je over onder andere meer over single malts, blended whisky’s en bourbon. Lijkt dit je wat? Je leest het hier.

Islay whisky: ontdek deze regio

Islay whisky: ontdek deze regio

Deze regio ademt historie en vakmanschap. Islay whisky is toonaangevend in de whiskywereld. Sinds jaar en dag is dit eiland de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest gerenommeerde distilleerderijen: Ardbeg, Lagavulin en Laphroaig om er maar enkele te noemen. In dit blog lees je meer over de whisky afkomstig van dit eiland.