Logo laden
Camus cognac: lees alles over het merk

Camus cognac: lees alles over het merk

Ontdek Camus cognac. In de wereld van cognac zijn er verschillende huizen die de dienst uitmaken. Eén van de prachtige merken die tot de top behoort is Camus cognac en over dit merk gaan we hier de diepte in. Lees meer over de achtergrond van dit merk, hun manier van werken én ontdek twee interessante expressies uit het assortiment. Dit is een blog voor de liefhebber van goede cognac.

Remy Martin: Frans meesterschap

Remy Martin: Frans meesterschap

Remy Martin: lees meer over dit merk. Liefhebbers van cognac zijn vast en zeker (tot op een bepaalde hoogte) bekend met de cognac van Remy Martin. Dit is een merk dat al eeuwenoud is en door de jaren heen naam verworven heeft over de hele wereld. In dit blog lees je meer over de achtergrond van het merk en natuurlijk de drank zelf.

Hennessy Cognac: sinds 1765 een begrip

Hennessy Cognac: sinds 1765 een begrip

Hennessy Cognac: het verhaal achter het merk. Hennessy cognac, wie kent het niet? Deze drank belichaamt prestigieus vakmanschap en is al sinds 1765 in productie. Het motto van dit cognachuis, ‘crafting the future since 1765′, sluit naadloos aan op wat zij doen. In dit blog ontdek je het verhaal achter dit geliefde cognac merk.

XO Cognac: dit moet je weten

XO Cognac: dit moet je weten

XO Cognac: de trots van de Cognacstreek.  We hebben eerder geschreven over de verschillende cognac soorten, waardoor je de onderlinge verschillen inmiddels kent. Zo niet, dan lees dan nog even ons blog hierover en je bent weer helemaal op de hoogte. In dit blog lichten we de meest prestigieuze soort verder uit: XO Cognac.

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Lees meer over de verschillende cognac soorten. Cognac is een dranksoort met een rijke historie en vindt zijn herkomst in de gelijknamige Franse stad. Er zijn verschillende cognac soorten die zich van elkaar onderscheiden door de rijpingstijd. In dit blog lees je meer over deze verschillende varianten, zodat dit onderwerp geen geheimen meer voor jou heeft.