Logo laden
Roku Gin uit Japan: lees er alles over

Roku Gin uit Japan: lees er alles over

Roku Gin: ontdek dit Japanse gin merk. Liefhebbers van bijzondere gin merken doen er goed aan Roku Gin uit Japan te ontdekken. Dit is een gin die van origine uitgebracht is om aan te sluiten op de delicate smaakwensen van menig Japanner, maar toch is dit prachtig stuk vakmanschap niet enkel populair in het eigen land. Lees meer over de achtergrond van deze gin, de botanicals en hoe je eenvoudig je eigen Roku Gin & Tonic maakt.

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: ontdek Schots vakmanschap

Hendrick’s Gin: geliefd om z’n verfrissende karakter. Hendrick’s Gin is een bekend gin merk dat inmiddels de harten van velen heeft veroverd. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten met volle teugen van het frisse en smaakvolle karakter van deze drank. In dit blog lees je meer over het merk, hoe ze de gin maken en delen we tips voor een smaakvolle Hendrick’s Gin & Tonic.

KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: ontdek dit Japanse gin merk

KiNoBi: Japans vakmanschap Gin liefhebbers opgelet! We zetten weer een pareltje in de spotlight: KiNobi Gin is afkomstig van de Japanse Kyoto Distillery waar men zich volledig toelegt op de productie van ambachtelijk vervaardigde gin. Hierbij gebruiken zij zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Kun jij goede gin altijd waarderen? Lees dan dit blog.