Logo laden
Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Lees alles over het bewaren van champagne. Een belangrijk onderwerp waar we graag dieper op ingaan, zeker door de naderende feestdagen. Drink je dus graag een fles champagne op z’n tijd of ben je van plan deze in de decembermaand te serveren? Dan is dit een blog voor jou zodat je weet hoe je jouw fles met een gerust hart kunt bewaren.

Wijnsoorten: lees er alles over

Wijnsoorten: lees er alles over

Ontdek de verschillende wijnsoorten. Wijn kom je op basis van vele verschillende druiven tegen die allen op hun eigen manier voor unieke wijn zorgen. Reden te meer om je in dit blog mee te nemen langs de meest bekende wijnsoorten. Zodoende heb je een handig overzicht bij de hand met daarin de voornaamste kenmerken benoemd.

Cabernet Sauvignon: ontdek de druif en de wijn

Cabernet Sauvignon: ontdek de druif en de wijn

Lees meer over de Cabernet Sauvignon. De Cabernet Sauvignon is een van de druivenrassen die bij veel mensen bekend is. Ben je liefhebber van wijn of wil je graag meer over je favoriete drankje te weten komen? Na het lezen van dit blog weet je meer over de algemene kenmerken en de smaak terwijl je ook tips voor wijn & spijs combinaties tegenkomt.