Logo laden
Wat zijn biologische wijnen?

Wat zijn biologische wijnen?

Biologische wijnen winnen steeds meer aan terrein, maar waarom is dat eigenlijk? In de wijnwereld zien we steeds meer wijnboeren die biologisch produceren, waardoor dit reden te meer is om hier dieper op in te gaan. Wat maakt een wijn biologisch en wat zijn de verschillen met niet-biologische wijn? Dit en meer lees je hieronder.

Wijn bij asperges

Wijn bij asperges

Wijn bij asperges zijn voor vele wijnliefhebber de ultieme combinatie. Asperges zijn een seizoensgebonden product die men het beste kan eten tussen april en eind juni, ondanks dat je asperges al vanaf februari kunt kopen. Hier lees je alles over wijncombinaties met asperges en waarom dit zo lekker is!

De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

Doordat ons Franse wijnaanbod in de afgelopen maanden enorm is gegroeid, nemen we je graag mee langs de 5 beste Franse rode wijnen van dit moment. Wanneer je liefhebber van rode wijn in het algemeen of Franse rode wijnen in het bijzonder bent, dan is dit een blog voor jou! Hier lees je meer over goede rode wijnen in alle prijsklassen waardoor je altijd kunt slagen.

Lees alles over Rosé wijn

Lees alles over Rosé wijn

Lees meer over deze op en top zomerse wijn! De zomerse temperaturen vragen natuurlijk om een goed glas rosé wijn. In dit blog lees je alles over deze geliefde wijnsoort; wat het is, waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en uiteraard hoe het smaakt. Liefhebber van rosé of hier altijd al meer over willen weten? Lees dan verder.