Logo laden
De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

De 5 beste Franse rode wijnen van dit moment

Doordat ons Franse wijnaanbod in de afgelopen maanden enorm is gegroeid, nemen we je graag mee langs de 5 beste Franse rode wijnen van dit moment. Wanneer je liefhebber van rode wijn in het algemeen of Franse rode wijnen in het bijzonder bent, dan is dit een blog voor jou! Hier lees je meer over goede rode wijnen in alle prijsklassen waardoor je altijd kunt slagen.

Lees alles over Rosé wijn

Lees alles over Rosé wijn

Lees meer over deze op en top zomerse wijn! De zomerse temperaturen vragen natuurlijk om een goed glas rosé wijn. In dit blog lees je alles over deze geliefde wijnsoort; wat het is, waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en uiteraard hoe het smaakt. Liefhebber van rosé of hier altijd al meer over willen weten? Lees dan verder.

Sauvignon blanc en eten combineren doe je zo!

Sauvignon blanc en eten combineren doe je zo!

Sauvignon blanc en spijs combineren.  Sauvignon blanc is de favoriet van velen op gebied van witte wijn en gek is dit niet. Het is immers een druivenras dat in verschillende wijnlanden voorkomt en zich uitstekend ontwikkelt. Het resultaat is een wijn met een veelzijdig karakter en laat dit nu net ontzettend handig zijn wanneer we de sauvignon blanc en eten combineren.

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Champagne bewaren: hoe doe je dit?

Lees alles over het bewaren van champagne. Een belangrijk onderwerp waar we graag dieper op ingaan, zeker door de naderende feestdagen. Drink je dus graag een fles champagne op z’n tijd of ben je van plan deze in de decembermaand te serveren? Dan is dit een blog voor jou zodat je weet hoe je jouw fles met een gerust hart kunt bewaren.

Wijnsoorten: lees er alles over

Wijnsoorten: lees er alles over

Ontdek de verschillende wijnsoorten. Wijn kom je op basis van vele verschillende druiven tegen die allen op hun eigen manier voor unieke wijn zorgen. Reden te meer om je in dit blog mee te nemen langs de meest bekende wijnsoorten. Zodoende heb je een handig overzicht bij de hand met daarin de voornaamste kenmerken benoemd.