Logo laden
Drank cadeaus koop je bij DrankDozijn!

Drank cadeaus koop je bij DrankDozijn!

Koop de lekkerste drank cadeaus alvast voor de feestdagen!  Heb je inspiratie nodig voor een origineel kerstgeschenk? Kies dan voor een van onze drank cadeaus! Je vindt hier leuke drank cadeaus voor hem en haar bestaande uit een mooie verpakking, fles en glazen. Maar natuurlijk bieden we veel meer dan enkel dit. Op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

Rum stijlen: ken jij de verschillen?

Rum stijlen: ken jij de verschillen?

Rum stijlen: lees meer over de verschillende productietechnieken. De wereld van rum is uiterst divers; de drank verschijnt in uiteenlopende varianten op de markt. Reden te meer om eens wat dieper op de achterliggende materie in te gaan en je méér inzicht te verschaffen in de verschillende rum stijlen. Zodoende weet jij direct meer over (jouw favoriete) drank en kun je wellicht gerichter op zoek gaan.

DrankDozijn goes Islay | Lees over onze whiskyreis

DrankDozijn goes Islay | Lees over onze whiskyreis

DrankDozijn goes Islay: op reis met de winnaars van de Lagavulin 8 years winactie! Lagavulin is sinds jaar en dag een van de meest populaire distilleerderijen die zowel Islay als de gehele whiskywereld rijk is. De distilleerderij bevindt zich in het zuiden van het eiland en heeft een prachtig uitzicht. Voor menig whiskyliefhebber is dit een plek die zij op hun bucketlist hebben staan. Benieuwd naar onze reis?

Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: trendsetter op het gebied van mixers. Fever tree is één van de bekendste merken op het gebied van mixers. Hedendaags bestaat het aanbod uit diverse tonic varianten, maar ook uit verschillende softdrinks. Het grote, kleurrijke en bovenal smaakvolle assortiment zorgt ervoor dat Fever Tree hét merk bij uitstek is voor liefhebbers van mixdrankjes en cocktails.

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, het achterliggende verhaal.  Absinth is van oudsher een drank waar de nodige misvattingen over bestaan. Deze dranksoort is zelfs enige tijd verboden geweest, maar gelukkig is dit nu niet meer het geval. In dit blog lees je meer over deze mysterieuze verschijning en delen wij tips om hiervan te genieten.

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Ga op zoek naar een lekkere prosecco. Een lekkere prosecco is een uitstekende begeleider van feestelijke momenten, maar ook om zomaar even van te genieten. Zeg nu zelf, wat gaat er op z’n tijd boven een goed glas met verleidelijke bubbeltjes? Nu we richting het jaareinde toewerken is dit het uitgelezen moment om deze wijnsoort de spotlight te geven die het verdient. In dit blog lees je hier meer over.