Logo laden
Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: ideaal voor mixdranken

Fever Tree: trendsetter op het gebied van mixers.  Fever tree is één van de bekendste merken op het gebied van mixers. Hedendaags bestaat het aanbod uit diverse tonic varianten, maar ook uit verschillende softdrinks. Het grote, kleurrijke en bovenal smaakvolle assortiment zorgt ervoor dat Fever Tree hét merk bij uitstek is voor liefhebbers van mixdrankjes en cocktails.

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Cognac soorten: dit zijn de verschillen

Lees meer over de verschillende cognac soorten.  Cognac is een dranksoort met een rijke historie en vindt zijn herkomst in de gelijknamige Franse stad. Er zijn verschillende cognac soorten die zich van elkaar onderscheiden door de rijpingstijd. In dit blog lees je meer over deze verschillende varianten, zodat dit onderwerp geen geheimen meer voor jou heeft.

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, ben jij er bekend mee?

Absinth, het achterliggende verhaal.  Absinth is van oudsher een drank waar de nodige misvattingen over bestaan. Deze dranksoort is zelfs enige tijd verboden geweest, maar gelukkig is dit nu niet meer het geval. In dit blog lees je meer over deze mysterieuze verschijning en delen wij tips om hiervan te genieten.

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Lekkere prosecco: wij houden ervan, jij ook?

Ga op zoek naar een lekkere prosecco.  Een lekkere prosecco is een uitstekende begeleider van feestelijke momenten, maar ook om zomaar even van te genieten. Zeg nu zelf, wat gaat er op z’n tijd boven een goed glas met verleidelijke bubbeltjes? Nu we richting het jaareinde toewerken is dit het uitgelezen moment om deze wijnsoort de spotlight te geven die het verdient. In dit blog lees je hier meer over.

Drank cadeau online kopen?

Drank cadeau online kopen?

Een origineel drank cadeau koop je bij DrankDozijn! Wij kruipen alweer heel langzaam naar de eindejaarsperiode die bol staat van feestelijke momenten. En wat maakt een feestelijk moment nu nét nog even mooier? Een drank cadeau natuurlijk. 🙂 Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals of gewoon een keer iets anders wilt geven, dan zit je goed bij DrankDozijn.