Logo laden
De geschiedenis van rum uitgelicht

De geschiedenis van rum uitgelicht

Ontdek de geschiedenis van rum. Geniet jij ook zo erg van je favoriete rum? Wij ook! Reden te meer om eens dieper in te gaan op de geschiedenis van rum, hedendaags een van de meest populaire dranksoorten. Je leest hier over verschillende ontwikkelingen die uiteindelijk tot de dranksoort hebben geleid, zoals we deze vandaag de dag kennen.

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire

Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. In navolging van het succes van de Game of Thrones whisky’s, is bekend gemaakt dat er twee nieuwe Johnnie Walkers volgen die beide verband met de serie houden: Johnnie Walker A Song of Ice and Fire. Gek op Game of Thrones, dit whiskymerk of gewoon op whisky? Je leest er hier alles over.

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: ontdek deze regio

Campbeltown whisky: afkomstig uit een regio met historie. Campbeltown whisky heeft een lange en roerige geschiedenis. Deze regio was op de top van z’n kunnen groots met maar liefst 34 actieve distilleerderijen, terwijl dit hedendaags op één hand te tellen is. Hoe dit heeft kunnen gebeuren? Dit en véél meer lees je in dit blog.

Diageo Special Releases 2019

Diageo Special Releases 2019

Het is tijd voor exclusieve whisky | Diageo Special Releases 2019. Dit jaarlijks terugkerende fenomeen houdt menig whiskyliefhebber scherp in de gaten en ook dit jaar zitten er weer mooie flessen tussen. Liefhebber van bijzondere whisky? Lees dan dit blog over de Diageo Special Releases 2019.

Hennessy Cognac: sinds 1765 een begrip

Hennessy Cognac: sinds 1765 een begrip

Hennessy Cognac: het verhaal achter het merk. Hennessy cognac, wie kent het niet? Deze drank belichaamt prestigieus vakmanschap en is al sinds 1765 in productie. Het motto van dit cognachuis, ‘crafting the future since 1765′, sluit naadloos aan op wat zij doen. In dit blog ontdek je het verhaal achter dit geliefde cognac merk.

The Macallan Estate Whisky: ontdek ‘m hier!

The Macallan Estate Whisky: ontdek ‘m hier!

The Macallan Estate Whisky, liefhebbers opgelet! The Macallan Estate Whisky is een nieuwe uitgave van deze alom geliefde distilleerderij. Deze expressie staat bekend als ‘the spirit of our estate‘, waarmee het ode aan het landgoed is. Dit is een whisky die hoge verwachtingen met zich meebrengt, benieuwd naar wat je te wachten staat? Je lees het hier.

Franse wijnen: puur vakmanschap

Franse wijnen: puur vakmanschap

Franse wijnen: een blog voor de liefhebber Franse wijnen staan al jaren aan de top. De wijnboeren ademen vakmanschap en teren op een ontzettend lange productiehistorie. Door de jaren heen is de ambacht geperfectioneerd en genieten we met volle teugen van de beste Franse wijnenen. Dit is een blog voor de wijnliefhebber.